💖 Valentinskonkurrence!

💖 Valentinskonkurrence!

Laura10. februar 20190

LYNKONKURRENCE!

💥 VINDEREN ER FUNDET OG BOKSEN ER SENDT AFSTED 💥

Valentinsdag nærmer sig, og du og din partner skal forkæles!

Nu er der kun 4 dage til hjerternes dag. I den forbindelse vil jeg gerne forkæle et par, der gerne vil nyde hinanden lidt ekstra denne dag 💖

Sinful har flere lækre parbokse til super gode priser – og der er en boks for alle! I forbindelse med Valentinsdag, udlodder jeg dog boksen “This Weekend“, som er perfekt til en erotisk, intim og romantisk hyggestund, hvor i virkelig kan mærke alle vibrationerne i kroppen 💋

Boksen “This Weekend” indeholder Sinful Feather Tickler, Sinful Satin Blindfold, Sinful Handjob Sleeve, Sinful Glidecreme med Jordbær Smag (50 ml), Sinful Ladyfinger Multispeed Vibrator, Sinful Vanilje Massagelys og Sinful Plus Vibrerende Penisring. Boksen koster 249,- og er én ud af 9 forskellige bokse fra Sinful.

Se alle Sinful’s parbokse her eller længere nede på denne side 👇

 

Sådan deltager du:

For at deltage, skal du være tilmeldt mit nyhedsbrev. Jeg spammer ikke!

Forøg dine vinderchancer ved at dele dette indlæg på Twitter!
Husk at tagge @frkphilipsen ellers ser jeg ikke din deling.

 

VIGTIGT
Denne LYNkonkurrencen løber kun i 2 dage og slutter altså allerede tirsdag, så vinderen kan nå at få boksen hjem inden d. 14.
Vinderen får direkte besked via mail på tirsdag d. 12. Vinderen skal straks herefter vende tilbage med navn og adresse. Kontakter vinderen mig ikke indenfor 24 timer, trækker jeg en ny vinder.
Husk derfor at holde øje med din mail (og spam)!

Boksen bliver sendt i en diskret kasse med DAO til hjemmelevering eller pakkeboks. Dette aftales med vinderen.

 

 

Alle bokse fra Sinful

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 30 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som i singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor