Stor dildo eller buttplug? Her finder du de bedste!

Stor dildo eller buttplug? Her finder du de bedste!

Laura9. maj 20180

For nogle kvinder, er større bare bedre 😉

Ligesom med peniser, kommer sexlegetøj i alle størrelser og former. Det er også en god ting, for det tager hensyn til folks forskellige præferencer.

Større sexlegetøj virker bedst, når din vagina har haft en chance for at varme op og blive våd.

Lidt hurtig fakta: Vagina udvider sig bogstaveligtalt, når den “bliver vækket”. Husk, jo mere stram du er, desto bedre. Både mænd og kvinder. Men hold dig ikke tilbage, når du bruger smøremiddel.

Ligesom ved alle sexakter, skal du sætte et tempo, der virker for dig. Quickies er på ingen måde foreslået for legetøj, der (bogstaveligt talt) skubber dig til grænsen. Tag en dyb vejrtrækning, bliv afslappet og lyt til din krop. Og hvis et legetøj simpelthen er for stort, er det ok at stoppe og prøve en anden dag. Sex handler om at have det sjovt, og selvom ideen om en monster-størrelse penis kan begejstre dig, er hver dag ikke en god dag til at udvide dine horisonter.

Jeg har listet produkter op, som med garanti, vil kunne overraske selv den mest kræsne kvinde, der mener, at større er bedre!

Og lad dig ikke narre! På billederne, ser de måske ikke ud af meget, men tro mig – vi har med stort legetøj at gøre her! 😉

 

B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug

Denne high-tech buttplug er en farvorit for partnere der godt kan lide at “tease” og varme godt op inden selve seksakten. Den ene partner bærer buttpluggen, mens den anden styrer den trådløse fjernbetjening. Ligesom med det klassiske trådløse æg. Det der gør denne silikone buttplug unik, er dens roterende perler og vibrerende mønstre, der skaber en kraftig rimming-sansation.

🛒 Køb den her!

 

 

 

nJoy Eleven

Lad dig ikke narre af det smukke, polerede ydre. Denne skønhed er et ubøjeligt bæst. Det er et af de største og tungeste legetøj, man kan få. Den er også ret dyrt (1.795,-), Men nJoy produkter er virkelig nogle gode investeringer. Den måler 5,1 cm. i diameter (på det bredeste sted) og er 28 cm. lang. Dildoen ende sætter sig “fast” bag skambenet. Lette skubbe-bevægelser kombineret med en klitorisvibrator, giver de vildeste orgasmer!

🛒 Køb den her!
📹 Se video (YouTube)

 

 

nJoy Pure Plug 2.0

nJoy tog sin populære stål buttplug og supersizede den med sit 2.0 design! Med masser af smørelse og tålmodighed, vil den komme helt på plads og klar til den sejeste kvinde, der kan tåle at blive “sat på plads”. Vægten af denne buttplug er det, der virkelig skiller den ud fra mængden! Med hele 600 gram, er det nok den tungeste satan, jeg er stødt på. Den er noget for sig selv – på den gode måde!

🛒 Køb den her!
📹 Se video (YouTube)

 

 

You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm

Denne silikonedildo er absolut ikke for begyndere! Dildoen er lavet af blød jelly uden fast kerne, hvilket gør den mere blød.

Det tydelige hoved og den årede overflade giver en meget naturtro stimulation. Følelsen af, at blive penetreret af en penis på 29 cm. og 4,5 cm i diameter. Jow tak!

Og så koster den tilmed kun 199,-!

🛒 Køb den her!

 

 

Fun Factory Big Boss G5 🏆 PRISVINDER 🏆

Det her er Fun Factorys mest solgte vibrator – og med god grund! Dens stærke vibrationer og lettere buede hoved, fylder kvinden helt ud og rammer g-punktet spot on! Det gør både klitoris og g-punkts-orgasmer mulig. Bonus: Vibratoren er vandtæt, så sqirting er ok 😜

 

 

🛒 Køb den her!

 

 

American Bombshell Ballistic XXL Dildo

Det er ikke for sjovt, at denne dildo hedder XXL. Der skal godt med smørrelse til her 😉 Denne dildo er ikke for nybegyndere! Vi er oppe i begynder-fisting stadiet her! Den måler 28 cm. i alt, hvoraf skaftet udgør 21 cm. og er (hold nu fast) 8.2 cm i diameter om hovedet og 7,6 cm. rundt om skaftet!

Tak for kaffe!

 

🛒 Køb den her!

 

 

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor