Penisforlængere der rent faktisk virker!

Penisforlængere der rent faktisk virker!

Laura19. april 20180

Penisforlængere der virker!

Kan du huske Frank Hvam der i et afsnit af Klovn, finder ud af, at Mia har været sammen med en Mørk mand? Den “altid så støttende” Casper Christensen, gør situationen værre, da han nævner at alle mørke mænd har kæmpe penisser! Det får Frank Hvam til at udbryde:”Jeg ville gøre ALT for bare 2 cm mere! ALT!”…

Og nu er muligheden for en større penis her! ;o)

Disclaimer: Jeg er nok en af de største kritikere du kan møde. Jeg tror ikke på halvdelen af, hvad jeg læser på nettet. Jeg tror ikke på “mirakelmidler” eller på ting jeg ikke selv har prøvet – eller kender nogen, der har prøvet. Derfor går jeg også både kritisk og grundigt til værks, når jeg ind i mellem får et tips om et produkt eller en forespørgsel om at undersøge et produkt nærmere.

Penisforlængere som har hjulpet et hav af mænd, er tilgængelig på markedet og har faktisk været der længe! Men der har været en del kritisk omtale af produkter, der lover at kunne forstørre din penis, hvilket har resulteret i, at mange mænd ikke tør at bruge produkter der lover dette – Forståeligt nok!

Scammails omkring falske penisforlænger-produkter, har blandt andet været skyld i, at man er meget varsom og det skal man endelig også være!

Dog fik jeg den anden dag, et tip om nogle penisforlængere, der rent faktisk virker!
Jeg valgte udfra tippet, at undersøge de forskellige penisforlængere helt til bunds…. ;o)

 

Virker det? Er det sikkert? Kan det hjælpe på krumninger?

Fordelen ved, at bruge en penisforlænger frem for andre metoder, er at det er medicinsk bevist, at de rent faktisk virker! De resultater, du får, forbliver der, når du bruger en penisforlænger, og du behøver derfor kun at bruge denne ene og det er ikke nødvendigt, at supplere med anden form for behandling.

Ulempen ved en penisforlænger, er at du skal bære den et stykke tid, for at et resultat. For at opnå tydelige resultater, skal du bære penisforlængeren i mellem 6 til 12 måneder, mindst et par timer om dagen. Til gengæld er de ekstra centimeter som nævnt blivende..

Hvor meget du vil dedikere til “projekt penisforstørrelse” er helt op til dig. Jo mere du bruger den – desto større og hurtigere vil du vokse.

Ikke nok med, at du med en penisforlænger kan forvente en betydelig vækst, kan en penisforlænger også rette din penis ud, hvis du er ejer af en “krummerik” – som iøvrigt er meget normalt at have!

 

Er det ligemeget hvilken en man vælger?

Nej. I min research er jeg stødt på penisforlængere som skulle være ganske ubehagelige at have på og flere mænd der havde benyttet en penisforlænger, søgte efter en mere behagelig model.

Så måtte Laura søge dybere ;o)

 

 

Dette var, hvad jeg fandt ud af…

Male Edge Basic og Male Edge Basic er de billigste og mest populære penisforlængere på markedet. Flere har haft fantastiske resultater med disse forlængere. Dog nævnte et par stykker, at komforten kunne være bedre og at der fandtes modeller derude, der var mere komfortable end disse. Prisen er dog også herefter [Se hele udvalgtet]
Går du efter  gode resultater for en god pris, men ikke er ude efter den bedste model til den højeste pris, kunne dette være en rigtig god investering!

Hvorfor vælge Male Edge?
 • Dansk produkt
 • Male Edge vandt prisen for bedste nye produkt ved sexmessen Erofame i 2011
 • Kan bæres diskret under tøjet i længere perioder
 • Der medfølger en pæn og praktisk taske
 • Kan forøge dine seksuelle lyster, stamina og tilfredsstillelse
 • Kan få dig til at holde længere i sengen
 • Der medfølger to ekstra gummiremme og en beskyttelsespude
Forvent følgende resultater:
 • 9% forstørrelse efter 8 uger
 • 15% forstørrelse efter 14 uger
 • 21% forstørrelse efter 20 uger
 • 28% forstørrelse efter 26 uger

Får du ikke de ønskede resultater, foreslår jeg, at du kontakter Sinful. De plejer at være søde til at tilbageføre beløbet, hvis ikke produktet skulle give de lovende resultater.

 

Male Edge Basic er ligenu på tilbud til 898,00 kr. – Normalpris 949,00 kr.
[Se den her]
Male Edge Pro er ligenu på tilbud til 1.190,00 kr. – Normalpris 1.245,00 kr.
[Se den her]

 

Før- og efterbilleder

Slutteligt, får i lidt før- og efterbilleder..
Når jeg skal have lavet noget kosmetik, er det første jeg gør, altid at lede efter før- og efterbilleder. Ofte kan jeg også finde på at spørge andre, om jeg må se deres resultater. Faktisk har jeg også haft spurgt flere mænd, om jeg måtte se før- og efterbilleder, men de har sgu ikke været så villige til at vise før-billeder (de har intet førbillede red.)
Et efterbillede uden et førbillede, er bare ikke så brugbart i dette tilfælde ;o)
Derfor har jeg fundet dette billede til jer… Kilden er fra en amerikansk blog, da tester produkter. Ikke fra en butik der sælger disse.
Penisfolængeren som er brugt på billederne, blev kåret til “Bedste Produkt” i 2011.

Penisfolængeren som er brugt på billederne, blev kåret til “Bedste Produkt” i 2011

 

 

KØB DIN PENISFORLÆNGER HER

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor