“Skal jeg betale SKAT som prostitueret?”

prostitueret

Hej Laura!
Dejlig blog du har. Jeg læser mere eller mindre alle dine opslag og jeg har lært en del! Nu har jeg så et spørgsmål som jeg håber at du kan/vil svare på 🙂
Jeg går med tankerne om at arbejde med escort, men jeg kender ikke reglerne… Så vidt jeg ved, er det blevet lovligt i DK, men skal jeg betale SKAT af min indkomst eller hvordan foregår det?

Spørgsmål stillet af: Dicte

Hej Dicte.

Tak for de pæne ord! Dejligt du læser med! 🙂

Det er korrekt, at det er lovligt for en kvinde at prostituere sig selv i Danmark – dog er det ikke lovligt at have ansat en prostitueret, eftersom dette betegnes som rufferi.

Du har dog som sagt din ryg fri! Og hvor er det dejligt at se, at du ønsker at gøre det rigtige! Som prostitueret skal du oprette dig som selvstændig erhvervsdrivende og betale SKAT ligesom en hver anden virksomhed. Jeg har fundet lidt om skattereglerne for prostitution her.

Skriv endelig hvis du har brug for mere viden eller hjælp ift. din nye vej 🙂

 

Husk at du også kan stille dit spørgsmål til mig – det gør du ved at sende mig en mail med emnet “brevkasse”.

 

2 KOMMENTARER

  1. ” dog er det ikke lovligt for en mand at købe en prostitueret”
    Mon ikke det er Sverige du tænker på??? Dit link modsiger dig 😉

    mht skat, så er det B-indkomst, dvs man skal selv opgive sin indtægt (og huske at gemme penge til skat), ligesom musikere og andre kunstnere. Der er fradrag for nødvendige udgifter, glidecreme,kondomer, div udstyr.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here