Sexblogger – Sådan kommer du i gang + tips

Sexblogger – Sådan kommer du i gang + tips

Laura11. februar 20190

Jeg bliver kontaktet dagligt. Nogle ønsker bare at hilse på, andre med tilbud om diverse ting (det bliver et nej tak!) og så er der faktisk også en hel del der ønsker at vide hvordan de kommer i gang som sexblogger. Hvis du er én af dem, der gerne vil blive klogere på livet som sexblogger eller måske selv overvejer at få din egen blog, så er dette indlæg til dig.

 

Tålmodighed er en dyd

“Rom blev ikke bygget på en dag” ..
Du kan sagtens blive blogger på en dag, men at blive succesfuld blogger tager ofte flere år. Jeg har selv været i gang i 7 år og især første år, skulle jeg virkelig ud og kæmpe for at blive set og gøre mig interessant nok til at nogle overhovedet ville læse med!

I starten brugte jeg virkelig meget tid på at skrive en masse uden at have særlig mange læsere. Det er utrolig umotiverende, men man kommer ikke udenom det! Har du intet interessant indhold på din blog, kommer dine læsere ikke tilbage og uden læsere, er der ikke særlig meget mening i at blogge.

Så husk, tålmodighed er en dyd! Lav noget super godt indhold og gå først derefter ud og “saml læsere/følgere”.

 

Tænk over hvad du poster

Gammel blog

Dit indhold vil være tilgængeligt på nettet for evigt! Også når dine børn er store!

Overvej grundigt hvad du poster og viser af dig selv!

 

Jeg undervurderende min blog. Jeg startede på en gratis blog på nettet (nøj, hvor var den grim!🙈)

Jeg troede at min blog var godt “gemt” på nettet, da jeg egentlig kun spredte budskabet om den på den lidt beskidte del af internettet, og derfor var der aldrig nogle af mine venner eller fra min familie som skulle støde på den. Men som bloggen voksede, blev jeg pludselig kontaktet af de forskellige netaviser med mange, mange, mange læsere – også hr. og fru. danmark! Nedestående artikel lukkede hele min blog. Flere tusinder forsøgte at besøge den samtidig og jeg måtte

Artikel på Ekstrabladet

opgradere mit webhotel fra en basis til en pro bare for selv at kunne tilgå den! Det var meget grænseoverskridende pludselig at få besøg af helt almindelige læsere som ikke kendte mig og min profil. Min blog var nu ikke længere kun for mine trofaste følgere, men for hele danmark og jeg var meget glad for at jeg havde valgt at være anonym!

 

Der var stærke holdninger til mig. Nogle syntes at det var forargeligt, mens andre syntes det var fedt. Sådan vil det altid være. En blog skal helst dele vandende – så har man ramt noget rigtigt 🙂

Summa summarum: Tænk over hvad du poster og hvor meget man kan genkende dig som person bag! Dine indlæg kan sprede sig længere end du regnede med og pludselig kigger din familie eller kollegaer måske med. Og HUSK, Internettet glemmer aldrig 😉

 

Blog af interesse – ikke for penge

Hvis du overvejer at gå i gang med at blogge for at tjene penge, så spar hellere din tid. Din motivation og interesse vil hurtig dø når det går op for dig, at du har siddet og skrevet blogindlæg i flere år uden at tjene så meget som en krone!

Hvis ikke du oprigtig interessere dig for det emne du blogger om, er det egentlig kun et spørgsmål om hvem der står af først – dig eller dine læsere.

Dit engagement kan godt ses i dine blogindlæg og hvis du blogger for at tjene penge, vil det ses på kvaliteten af dine indlæg og dine læsere vil hurtigt fordufte.

 

Brug tid på dine læsere/følgere

Husk, det er pga. dine følgere, at din blog overhovedet eksisterer! Brug tid på at svare på mails, kommentarer og på de sociale medier. Det er ikke kun hyggeligt og motiverende at interagere med dine læsere, det er også en måde at holde på dine mest trofaste følgere og de skaber rigtig meget værdi for din blog og for dig der sidder og skal forblive motiveret når du blogger.

Men når dét så er sagt, så skal du bruge din energi på de følgere der er din tid værd! Lad være med at svare på negative henvendelser. Hvis jeg får en negativ henvendelse, går jeg blot videre. Det er simpelthen ikke min tid og energi værd. Jeg vil hellere bruge min tid på mine søde følgere. Luk dog aldrig af for konstruktiv kritik.

 

Tænk over hvad du kan give –
ikke hvad du kan få

Læsere kommer ikke til din blog for at give dig noget som helst. De kommer for selv at finde noget de kan bruge. Det kan være alt fra inspiration, et godt tilbud eller andet de kan bruge til noget. Skriv indlæg som giver dine læsere værdi og ikke noget der tilgodeser dig selv – det er ikke pointen med en blog. Husk at du låner deres tid her. Hvis du ikke har noget godt at byde på, er de smuttet igen! – OG de kommer med sikkerhed heller ikke tilbage.

 

Sørg for at udvikle din blog

Der skal ske noget! Også selvom din blog er god som den er! Sørg for at indføre nye tiltag eller andet der gør, at dine læsere har lyst til at komme tilbage og se udviklingen på din blog.

For at udvikle din blog kan du med fordel lave et spørgeskema, som kan give dig et bedre indtryk af dem der besøger dig, og du på den måde kan tilpasse dit indhold til den rette målgruppe.

Har du 30 sekunder til at svare på mit? 😊 (Åbner i et nyt vindue)

 

Det første halve år havde min blog mellem 10-20 besøgende dagligt.
I dag har min blog mellem op mod 5000 besøgende dagligt – så hold fast.

 

Sådan kommer du i gang:

1⃣ Køb et domæne
Har du ikke allerede et domæne, skal du købe et.
Det kan du f.eks. gøre på dandomain.dk

2⃣ Køb et webhotel
Jeg bruger selv Unoeuro. Det er nemt og billigt, og så kan du opgradere efter behov.

3⃣ Installér din blog
Som blog vil jeg foreslå WordPress. Hvis du bruger Unoeuro er det nemt at komme i gang med en 1-click installation. Når din WordPress-side er sat op, skal du blot uploade et tema du har købt eller bruge et af WordPress’s gratis temaer.

4⃣ Design
Lav et flot logo og sæt din side op med ønskede farver osv. Sørg for at holde din blog enkel i design og opsætning.

5⃣ Lav interessant indhold
Fortæl om dig selv, din blog og dit budskab. Skriv gode blogindlæg, der giver dine besøgende lyst til at blive og læse videre eller kommer tilbage efter mere. Sørg for at dine blogindlæg består af min. 800 ord! Alt derunder er 👎

6⃣ Spred din blog
Opret en profil på diverse sociale medier (Jeg vil helt klart anbefale Twitter), deltag i relevante debatter, byt evt. link med andre sexbloggere. Folk finder ikke din blog af sig selv – du skal ud og fortælle om den. Få dine følgere til at dele din side via sociale medier ved at afholde konkurrencer og lign. Brug også gerne tid på SEO

7⃣ Indsæt reklamer (Tjen på din blog)
Jeg vil ikke anbefale dig at gøre dette med det samme! Jeg fik først reklamer på min blog efter 1½ år. Det sender et negativt signal hvis man satser på at tjene på sin blog med det samme. Først når du for alvor har noget at byde på ift. besøgende, kan du med god samvittighed smide reklamer på din side. Sørg for at de ikke forstyrer dine besøgende når de skal læse artikler på din side – og for guds skyld ingen popups! Den eneste affiliatepartner, der acceptere sider af erotisk karakter, er Partner-ads.

 

Hvis du kunne lide denne artikel, må du meget gerne
dele den med dit netværk  😊 Sharing is caring ❤️

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 30 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som i singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor