Sex uden forpligtelser – Fordele og ulemper

Sex uden forpligtelser – Fordele og ulemper

Laura26. januar 20180

Venner med fordele, Sex uden forpligtelser, bollevenner, b-venner – Ja, kært barn har mange navne… Men er det helt perfekt bare at have en bolleven, eller bør man kun satse på at have sex med den samme, hvis man er i et parforhold?

Jeg har samlet nogle Fordele og Ulemper ved det at have en fast (ikke-fast) partner i sengen 😉

 

Fordele

Det er godt for helbredet

Det er ingen hemmelighed, at sex er nødvendigt for både mænd og kvinder. I hvert fald for at opretholde dit helbred! Det lindrer også spændinger, bringer glæde og fornøjelse – samt lindre stress og despression.

 

Ingen forpligtelser

Du får en masse dejlig sex og ingen gør dig ulykkelig. Du behøver ikke at retfærdiggøre det at have sex uden at skulle møde op til familiefest dagen efter. Du behøver ikke besvare irriterende spørgsmål med hvem du tilbringer aftenerne med eller være bange for at se dum ud i din sexpartners øjne. Du behøver ikke engang at lytte til, hvad h*n snakker om og lade som om at du er interesseret – selvom det er god stil at forsøge alligevel 😉

 

Frihed til at gøre hvad du vil

Hvis du vil, kan du mødes med din elsker – hvis ikke, så er der ingen der kommer efter dig… Hvis du ikke vil se hende i dag – lader du bare være med at ringe til hende. Ingen vil bebrejde dig for det! Du er helt fri i din beslutning. Sex uden forpligtelser er for de mennesker der ikke har følelser for hinanden, men har sympati. Derudover kan hver af jer finde andre partnere, og du vil ikke engang fortryde det eller have dårlig samvittighed over det, fordi i ikke har nogen forpligtelser til hinanden!

 

Ingen seksuelt overførte sygdomme

Selvfølgelig kan ingen af os garantere en evig beskyttelse mod sygdom. – Vi alle ved også godt at et kondom er nødvendigt når vi hiver en tilfældig med hjem fra byen…. meeeeen så fantastisk er det jo heller ikke med gummi 😉 Holder du dig til den samme bolleven, giver det større sikkerhed i forhold til kønssygdomme, fremfor hvis du er sammen med en ny hver weekend. Dette gælder selvfølgelig kun hvis din sexpartner er blevet testet for sygdomme.

 

Ulemper

Der kan opstå følelser

Der er altid risiko for at én af parterne pludselig begynder at føle lidt for den anden. Det er svært at forudsige konsekvenserne. En følelse af “ejerskab” kan opstå og så kan hele planen om “sex uden forpligtelser” mislykkes totalt.

 

H*n vil møde en anden

En dag vil h*n ringe til dig og sige, at i er nødt til at stoppe med at se hinanden, fordi der er opstået gnister et andet sted. Selvom der ikke var nogen følser mellem jer, vil det alligevel gøre ondt. Desuden kan du miste en vidunderlig ven, der har gjort dig lykkelig på lagnet i mange måneder eller måske flere år.

 

Du får ikke alle dine behov dækket

Du har en person tæt på dig, men i virkeligheden er i ikke tætte. Det er netop det der er ideen med “sex uden forpligtelser”. H*n vil ikke støtte dig i en vanskelig situation eller være der for dig når du mangler en hånd at holde. Du vil ikke komme i første række og vil aldrig blive den her “fantastiske person” i den andens øjne, som man er i et parforhold.

 

Har du haft en “ven med fordele”? Og hvordan fungerede det? Del gerne din historie, gode råd eller blot din mening omkring det at have “sex uden forpligtelser” i en kommentar nedenfor ⇓

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor