Sex med min lærer

Sex med min lærer

Laura26. juli 20170

Jeg havde sex med min lærer

Jeg gik på HG i 2007-2008. Ikke særlig længe efter at jeg var startet, fik vi ny lærer. Han var kun en slags hjælpelærer.

Han var sød, betænksom, lækker og havde en fantastisk personlighed! – Bag de 35 år, gemte der sig en drengerøv der ikke ønskede at blive voksen 😉

Vi var begge rygere på daværende tidspunkt og vi sad derfor tit ude på bænken bag skolen og snakkede om alt mellem himmel og jord. Vi svingede super godt sammen og tog tit lidt pis på hinanden.
Der var en helt klar tiltrækning fra min side og jeg kunne jo kun gå og tro at der også var fra hans. Jeg var sikker på at jeg aldrig ville finde ud af det… Men……….

En dag vi sidder ude på bænken. Han siger tingene anderledes. Han er mere “alvorlig” og laver ikke så meget sjov når vi snakker om private ting længere. Nu er det som om at han vil have at jeg skal lære ham bedre at kende og omvendt.

Jeg begynder at undgå at spørge ham om hjælp til opgaver o.lign. Der er bare noget forkert ved at snakke skole med ham, når vi pludselig er kommet så “tæt”.

Vi skal på studie-hyggetur og den går til indre København. Det er en rigtig varm dag i August.
Min lærer (som jeg kalder D), er selvfølgelig med.
Vi snakker slet ikke sammen overhovedet. Stemningen er blevet lidt mærkelig mellem os, efter vores lille flirt er begyndt. Der er egentlig ikke nogen af os der har lagt kortene på bordet, men der er bare ingen tvivl længere – vi synes bedre om hinanden end vi burde!

Da vi kommer til kongens have, hvor vi skal spise senere på dagen, deler vi os op. Pigerne vil shoppe og fyrene tager fodbolden frem.
Flere af pigerne skal bruge toilettet og snakket går lidt på, hvor toiletterne ligger. Pigerne bliver peget i rigtig retning og derefter menes jeg godt at kunne huske, hvor de ligger. Da jeg nævner dét, er D hurtigt til at spørge mig, om jeg så ikke kan vise ham vej, da han også skal bruge toilettet.

Jeg vil meget gerne gå med ham og jeg bliver helt glad indeni, bare dét at han taler til mig. Da vi går væk fra de andre, bliver jeg overvældet af spænding! Vi er væk fra skolen hvor alt er forbudt og mulighederne er pludselig åbne! Jeg ved at hvis der skal ske noget mellem os nogensinde, vil det ske om lidt! Det gør mig helt vildt liderlig, men jeg ved også at jeg kan blive enorm skuffet.. Måske vil han rent faktisk bare gerne have rodet op i noget… Snakke lidt med mig igen… Måske handler det slet ikke om andet end et godt venskab…

Alt mens jeg går og tænker alle de her tanker, siger D pludselig: “Hvorfor gik du med mig?”.
Jeg bliver helt skræmt: “Hvad mener du? Jeg skal jo vise dig hvor toiletterne ligger?”
“Du ved vidst godt hvad jeg mener…”.
Han kigger slet ikke på mig mens han snakker og derfor er jeg også ret sikker på hvad vi snakker om.
– Han plejer ikke at være bange for at kigge på mig….
Jeg svarer så: “Jeg tror godt jeg kan gætte hvad det er vi snakker om, men hvis det ikke er det, vil det sætte mig i en rigtig akavet situation.”
“Det er dét”, siger han bare..
Vi kigger på alle andre i parken, end hinanden og siger ikke noget.

Der går noget tid før jeg endelig åbner munden og siger noget så kedeligt som: “Jeg tror det er herhenne”.
D kigger sig omkring og stopper op.
“Laura, hvis du har det som mig så vær sød at sige det.”
………………stilhed…………….
“Jamen hvad vil du have at jeg skal sige?” spørger jeg..
“At du vil have mig……”
Jeg få en klump i halsen og sus i maven.. Wow, ligepå og hårdt! Jeg kigger bare på ham… Jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal sige på det her tidspunkt. Var helt mundlam!
Han kysser mig og jeg trækker mig tilbage: “Kom herhen i stedet!” Jeg peger over ved toiletterne.
Vi går derover og jeg skal have bekræftet at det ér det her vi skal: “Er det forkert det vi har gang i?”
D svarer: “Er det forkert for dig? Det er ikke forkert for mig!”
Det kan jeg naturligvis ikke sige ham imod. Jeg er mere end almindelig klar til ham og har været det længe!

Vi går ind på toilettet. Der er heldigvis ingen kø, som jeg ellers før har oplevet dér.

Vi når dårligt at låse døren før D kaster sig over mig! Han hiver min top ned løfter bh’en nok op til at han kan lægge sine hænder på mine bryster. Han hvisker: “Det er altså ikke noget jeg har gjort før, det her”…. Han kører sine tommelfingre over mine stive brystvorter mens han holder godt fast.
Han fortsætter: “Du gør bare noget ved mig”.
Han kysser mig mens han stadig kærtegner mine bryster.
Jeg ligger min hånd på hans bukser – der er ingen tvivl om hvor jeg skal tage fat!
Han bøjer sig lidt forover og slikker på mine bryster. Jeg er rigtig liderlig og jeg ved at jeg er meget våd -uden at jeg behøver at bruge mine fingre, for at bekræfte det. Det er så forkert og frækt! Samtidig tænker jeg over hvordan det nu vil blive at komme i skole fremover. Den tanke forsvinder dog hurtigt igen, da han knapper sine bukser op.
Jeg tager fat om hans pik og han stikker sin hånd ned i mine bukser mens han kysser mig.
Jeg har min lærer’s pik i hånden!!
Hele situationen er så opspændt, at den flere gange helt tager vejret fra mig!

Jeg tager hans hånd op af mine bukser og sætter mig på hug, for at lade min legesyge tunge lege med hans hårde pik.
Han tager fat i mit hår og skubber mig ind mod ham, så jeg tager den til bunds. Han får mig til at føle mig rigtig beskidt og det gør mig så liderlig!
Da jeg har leget, slikket, suttet og kysset med hans helt vildt opstemte pik, rejser jeg mig og trækker mine bukser ned. Jeg stiller mig op af væggen, med røven til ham. Han stiller sig op af mig og fører hans hånd op mellem mine ben. Han spreder dem en smule og stikker en finger op i min driv våde mis. Pludselig står jeg og bliver fingerkneppet bagfra af min lærer, som så sent som i går, stod og underviste mig!

Jeg vender hovedet og han kysser mig igen. Jeg hvisker til ham at jeg vil have at han skal kneppe mig hårdt.
“Det skal du ikke sige to gange, Laura…..”
Der går ikke længe før jeg mærker at han fylder mig helt ud.
Han kysser mig på halsen mens han knepper mig hårdt bagfra. Igen vender jeg hovedet for at kysse ham. Med et smil på læben siger han at jeg er bedre til sex end til matematik.
Det var grænseoverskridende at blive mindet om at han var min lærer, men han synes nok at det var ligeså fræk en tanke som jeg!

Pludselig kommer der nogle fjantene tøser ind på toilettet og tager i døren. Det gør os utrygge og vi vælger at stoppe.

Jeg aftaler med D at hvis det er nogen fra klassen, smækker jeg døren i og så skal han låse.
Da jeg kommer ud er det som gættet, 2 af pigerne fra min klasse. Jeg smækker døren hurtigt, går i panik og får sagt at D er dårlig. De spørger om det er alvorligt og jeg siger at jeg ikke tror at det er noget alvorligt, men at jeg alligevel lige vil hente en af de andre lærere. D kommer ud og siger at han er helt okay nu. Jeg ved egentlig ikke om de hoppede på den, da det ikke var nogle piger jeg snakkede rigtig med.

D og jeg går ned til de andre og fortæller at han blev dårlig. Han kører videre på den og siger at det var derfor at han skulle finde toilettet til at starte med – for at hente. Mr. Smart guy 😉

Vi sætter os og hygger med de andre. D render hen og spiller bold med fyrene og jeg sætter mig for at nyde solen – og sunde mig. Vi sender liderlige blikke til hinanden flere gange og jeg sidder og forestiller mig hvordan det kunne have været, hvis vi havde fortsat.

Jeg stoppede på skolen efter 14 dage.. Ikke på grund af ham, men fordi jeg fik tilbudt et rigtig lækkert fuldtidsjob, som jeg ikke kunne sige nej til. Selvom vi ikke var venner på Facebook og heller aldrig blev det, brugte vi det til at skrive sammen og vi snakkede tit om at gentage succesen – det blev bare aldrig til noget, desværre.
Vi fik aldrig chancen for at være sammen uden bekymringer. Altså bag private døre hvor vi ikke skulle skynde os eller være nervøse for at blive afbrudt eller opdaget.

Jeg må ærlig indrømme at jeg har skammet mig en del over det jeg har gjort. Måske fordi at jeg ikke har turde fortælle nogen om det og derfor ikke har haft muligheden for at få bekræftet at det var OK at jeg lod mig rive med. Jeg fortalte det til mine 2 bedste venner, men de er bare nogle drengerøve, der ser lidt for meget porno 😉 Ergo ved jeg ikke hvor meget jeg skal tage det til mig 😉 Jeg ville ikke fortælle det til nogen af mine veninder, i frygt for at de ville syntes at han var et klamt svin – det var han bestemt ikke! Han var en drengerøv der ikke kunne modstå fristelsen og hvorfor også gøre det? Det var ikke ulovligt selvom skolen muligvis ville mene noget andet 😉

Hvis du kunne lide min beretning, må du meget gerne dele den med dit netværk 👇 Sharing is caring 😊❤️

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor