“Sex med en omskåret mand”

“Sex med en omskåret mand”

Laura26. juli 20171

Hej Laura =)

Jeg er 29 år gammel, født af en muslimsk mor og opvokset i Danmark. Som lille blev jeg efter traditionen omskåret, men havde jeg selv haft valget som voksen, må jeg indrømme, at jeg nok havde fravalgt det. Jeg er vokset op med danske venner og jeg har altid følt mig lidt anderledes i badet til gymnastik, fodbold osv. I dag har jeg accepteret, at jeg er omskåret, men en lille bitte usikkerhed sidder dog der stadig i mig.

Mine venner og jeg har tit haft en magtkamp omkring sex, sådan mere i sjov, men ofte ender snakken på hvad der er bedst for en kvinde: Med forhud eller omskåret?

Nu ved jeg ikke, om du har haft sex med en der er omskåret, men hvis du har, vil jeg gerne have be- eller afkræftet myten om hvad der er bedst for en kvinde. Mange tak! 🙂

Spørgsmål stillet af: Nasim

Hej Nasim.

Nu sidder jeg her og tænker……. du har sør’me sat mig på arbejde 😉

Jeg har været sammen med en der var omskåret – 2 faktisk, men jeg husker ærligtalt ikke forskellen!

Jeg er meget nysgerrig og interesseret i nye og anderledes ting, så havde der været betydelig forskel, ville jeg have husket det.

Ergo kan du sige til dine venner, at det er en uafgjort sejr 😉

Knus Laura.

 

Husk at du også kan stille dit spørgsmål til mig – det gør du ved at sende mig en mail med emnet “brevkasse”.

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


1 kommentar

  • Michael

    8. august 2017 at 9:28

    Måske er det ligegyldigt for kvinder ift. følsomheden, men mænd der er omskåret, er langt mindre følsomme end mænd der ikke er omskåret

    Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor