Bliv gæsteblogger

Få mere traffik til din side – Skriv et gæsteindlæg på Lauras Univers!

Mellem mine egne indlæg, er gæsteindlæg også velkomne. Det er spændende at læse artikler, beretninger eller andre oplevelser, skrevet fra andre vinkler. Har du testet et produkt, er din anmeldelse også meget velkommen!
Jeg er åben overfor alle slags indlæg, så længe det passer ind på bloggen.

VIGTIGT!
Alle indlæg skal minimum være på 800 ord, og de skal være saglige og brugbare. De skal være objektive, og må IKKE indeholde direkte reklameagtige salgs taler. Blogindlægget må ikke være et kopi af et indlæg der i forvejen ligger på nettet.
Der vil være en lille indledning om skribenten samt links til dennes hjemmeside/andet link.
Jeg forbeholder mig retten til at afvise artikler eller redigere i dem, hvis de ikke lever op til kravene.

Har du noget på hjerte, så skriv til mig på kontakt@laurasunivers.dk eller brug min onlineformular.Bliv medblogger

Ønsker du at indgå som fast blogger på Lauras Univers og blive en del af ‘The DreamTeam ;-), skal du være hjertens velkommen til at sende mig en mail.

Som medblogger får du din egen side, hvor alle dine indlæg samles. Du får mulighed for at præsentere dig og med tiden vil du efter aftale få tilbudt adgang til kontrolpanelet.

Send mig en mail for mere info.


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor