Pegging.. Hvad er det nu lige det er?

Pegging.. Hvad er det nu lige det er?

Laura6. december 20170

Okay, her er sandheden: Jeg anede ikke, hvad Pegging faktisk var, indtil for nylig; Hvad værre er, er faktisk at jeg troede, jeg vidste hvad det var, men jeg var riiiimelig meget forkert på den. Jeg er stødt på ordet pegging før, men altid bare opfanget det som petting.. Oh man, was I wrong! 😉

Den egentlig grund til, at jeg satte mig for, at studere Pegging lidt nærmere, var faktisk fordi, at en af mine besøgende, havde søgt netop på Pegging, på min blog. Desværre kunne jeg ikke levere det vedkommende søgte, og det hader jeg!

Så når jeg ser, at der er blevet søgt på noget nyt og spændende på min blog, sætter jeg mig som regel for, at undersøge det nærmere..

 

Hvad er Pegging?

Pegging blev førhen kaldt BOB som er en forkortelse for Bend Over Boyfriend….. Okay, så er vi vidst allerede ved at være med på, hvad Pegging drejer sig om… Men lad os nu gå lidt mere i detaljen 😉

Pegging er, når kvinden giver manden analsex ved at bruge en strap-on. De seneste par år, er der sket en stor stigning i interessen for Pegging, hvilket man også kan se på markedet, hvor salget af strap-ons er steget markant.

Tips og teknikker

Pegging, er som enhver anden form for anal penetration, både dejligt og sundt, forudsat at det bliver gjort ordentligt, selvfølgelig. Mange mennesker, især mænd, har det svært ved tanken om, at skulle have noget op bagi og ofte skal disse tanker håndteres, før det kan blive rigtig behageligt for ham. Derfor er det vigtigt, at i kan tale sammen.

Der er tre ting, der er absolut nødvendige for, at pegging bliver en succes:

 • Kommunikation
 • Tålmodighed
 • Smørelse – masser af smørelse 😉

Jeg vil foreslå jer, at læse artiklen Analsex for begyndere – En komplet guide, der kan bruges af både mænd og kvinder.

 

5 myter omkring Pegging

 • Myte 1: Det gør ondt
  Mændenes største afskrækkelse, er som hos de fleste kvinder, naturligvis om det gør ondt. Det er ret forståeligt, især når det er allerførste gang. Men mal ikke fanden på væggen. Jeg var selv virkelig nervør for smerten, men det handler om, at gå forsigtigt frem og bruge masser af glidecreme, der egner sig til analsex. Ja, det var ikke så fantastisk første gang som det er nu, men jeg ville ikke være foruden analsex!
  Igen, vil jeg anbefale dig, at læse min artikel om analsex, hvis du ikke allerede har været forbi. Her kan du også læse meget mere om de bekymringer man har ved analsex, hvilken slags glidecreme man bør bruge osv…
 • Myte 2: Kvinden får ikke noget ud af det
  Rollespil er et enormt turn-on! Det burde ikke være anderledes her. For begge involverede parter, kan pegging være temmelig frækt: kvinden får lov at dominere og fyren må lade hende tage kontrollen. For ikke at nævne, at kvinden altså højst sandsynligt også modtager en god fysisk stimulering fra bæltet, når hun gnider sig op mod det. Desuden fåes de også med indbygget vibrator eller indadvendt dildo, hvis hun skulle mangle noget 😉
 • Myte 3: Hvis en kvinde kan lide Pegging, er hun lesbisk
  Det er sandt, at strap-ons ofte bruges af kvinder der er lesbiske, men det betyder ikke, at det er det eneste man bruger en strap-on til. En kvinde, der bruger en strap-on som ekstra krydderi i et heteroseksuel forhold, ændrer hvordan hendes og hendes partner bliver tilfredsstillet, det ændrer ikke deres seksuelle orientering.
 • Myte 4: Hvis en mand kan lide Pegging, er han homoseksuel
  Den skulle jo komme, ik? Nå, lad os bare få manet den til jorden…
  Kan du huske Stifler fra American Pie? Kan du også huske den intense følelse, han fik, da sygeplejerske masserede hans prostata? Jeg er med på, at dette kan være et dårligt eksempel, da: 1) det er en film og 2) den scene er lidt… tja… 😉
  – men pointe er egentlig, at en mand er ikke homoseksuel fordi han har fundet glæden ved Pegging! Egentlig skal han bare være super stolt over, at han er komfortabel med hans seksualitet og åben for at prøve nye ting som han virkelig nyder og giver ham nogle ekstraordinære orgasmer!
 • Myte 5: Alle strap-ons er ens
  Ligesom der findes et hav af forskellige vibratorer, dildoer og sågar kondomer, findes der også forskellige strapons. Begyndere bør vælge en mindre størrelse, mens de mere avancerede, kan kaste sig ud i de mere avancerede strap-ons.
  Et god begynder strap-on er fra dette Sportsheets Begynder Strap-on Dildo Sæt
  Sættet består af et harness og en 14 cm lang silikone dildo.
  Sportsheets strap on sæt har et justerbart harness, der passer til hoftemål på op til 152 cm.
  Harness’et kan også bruges med andre dildoer, hvis i vil op i på et tidspunkt vil op størrelse. Dog med en max. diameter på op til 3,2 cm.

  Sættet koster 259,-
  Corsettet fåes også med vibrator til 399,-

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor