Oralsex med underviseren

Oralsex med underviseren

Laura26. juli 20171

Oralsex med underviseren

På min gamle skole var der noget der hed en SKP. En SKP er en skolepraktik hvor elever som ikke finder en lærerplads, kan færdiggøre deres uddannelse.
I SKP’en var der to undervisere. En kvindelig og en mandlig underviser. Den mandlige underviser var egentlig den primære underviser, hvor den kvindelige underviser var mere en slags 2. kontaktperson.

Hele ‘forholdet’ mellem den mandlige underviser og jeg, startede egentlig ved et enkelt blik og der blev flirtet fra første øjekast.

Vi gik mod hinanden, ned af gangen, på min skole. Han smilede stort når han så mig, og jeg sendte ham et stort smil retur. Nærmest som om vi var helt overraskede over at se hinanden – hver gang.
Jeg gik ikke selv i SKP og jeg anede derfor ikke hvem han var, andet end at han så lidt ældre ud end de andre fyre på skolen, og så var han bedre klædt. Jeg gik ud fra at han var underviser på skolen, men jeg anede ikke i hvilket fag han underviste. Skolepraktikken lå i en del for sig selv og vi mødte derfor ikke så ofte hverken elever eller undervisere derfra.

Der var helt sikkert et eller andet der rørte sig når vi så hinanden. Det var den der følelse man ikke rigtig kan sætte ord på. Den der kilder i maven som en stor forelskelse, men uden at have vekslet så meget som én sætning. “Godmorgen” og “Hej” blev det højest til.

Da jeg kom hjem fra skole, gjorde jeg det de fleste ville gøre: forsøge at finde ham på Facebook 😉
Hans navn havde jeg hørt i forbindelse med at der var nogen der skulle have fat i ham og jeg var helt vildt nysgerrig på at finde ud af hvad han var for én, og i det hele taget finde ud af så meget som muligt om ham!
Jeg kan faktisk ikke huske hvordan jeg fandt frem til ham, men det gjorde jeg egentlig ret hurtigt.
Hans profil var låst og jeg kunne kun se hans profilbillede, coverbillede, alder, bopæl, og hans coverbillede af 3 super søde børn.

Indtil videre vidste jeg altså hvad han hed, at han var 38 år, hvor han boede og at han var far til 3 smukke børn.

I ugen op til juleferien, skulle vi have projektuge. Vi skulle alle sætte en fiktiv klinik op, og til min klinik, skulle jeg bruge nogle fyrfadslys. Min egen underviser mente at jeg kunne finde nogen nede i kælderen, hvis jeg er heldig.

Hun rakte mig hendes tunge nøglebundt og udpegede 3 mulige kælder-nøgler.
Jeg tog nøglerne og gik ned mod kælderen. Her stod jeg så og fumlede i flere minutter, hvorefter jeg til sidst gav op og valgte at gå op mod kontoret for at høre om de havde en nøgle.

På vejen møder jeg den søde underviser, Jonas (fiktikt navn). Vi smilede som vi altid gjorde til hinanden, men denne gang så jeg mit snit til at få uddelt nogle ord med ham. “Du skulle ikke tilfældigvis ligge inde med en nøgle til kælderen?”. Han virkede helt vildt glad og overrasket over at jeg spurgte og han fortalte da også at han gerne skulle have en nøgle dertil.

Han rodede i sit nøglebundt mens vi gik mod kælderen.
Da vi stoppede op ved døren, prøvede han nogle forskellige nøgler og her så han åbenbart en mulighed for at få svar på en masse spørgsmål. Hvad jeg hed? Hvad jeg lavede på skolen (hvilken udd.)? Hvornår jeg var færdig? osv… Han udviste tydelig interesse. Jeg var ligeså nysgerrig som ham, men hvad han ikke vidste, var at jeg allerede havde fået svar på nogle spørgsmål på facebook 😉

Jeg spurgte ham dog hvor han underviste og det var her jeg fik at vide, at han var underviser i skolepraktikken. I det samme kom en anden ned ved kælderdøren og spurgte om han måtte smutte med ind. Det fik han naturligvis lov til, men det ærgede mig en del. Jeg ved ikke hvorfor – for hvad havde jeg lige regnet med at der ville ske hvis ikke ham eleven var kommet? Det var jo stadig bare min egen fantasi.

Vi kom ned i kælderen og han fortsatte med at spørge til mig og til mit projekt. Han ville hjælpe med at finde det som jeg skulle bruge. Det var helt utrolig sødt af ham, men også lidt sjovt eftersom at han intet havde med mig eller mit fag at gøre. Det syntes jeg også bare understøttede at han rent faktisk var interesseret. Måske ikke i alt det jeg var interesseret i at gøre med ham, men i mig som person.

Mit hjerte bankede og min mave kildede, i al den tid vi tilbragte sammen i kælderen. Jeg ved ikke om det var fordi jeg var nervøs, spændt eller bare havde enormt meget lyst til ham. Stemningen var bare intens og der var virkelig meget spænding i luften. Jeg følte at det var et spørgsmål om tid hvornår nogen af os tog skridtet, men det var et kæmpe skridt… For ikke at sige risikabelt af h….. til, hvis nogen fandt ud af noget! Desuden var vi jo ikke alene dernede!

Vi vandrede rundt for at lede efter fyrfadslys, men fandt en masse andre skøre ting, som vi havde det ret sjovt med. Eleven der låste sig ind sammen med os, gik lidt for sig selv. Jonas gik stadig rundt for at hjælpe mig med at finde ting til mit projekt.

Pludselig siger han: “Hvis du en dag har brug for en nøgle til kælderen igen, kan du så ikke lige få mit nummer, så kan du lige sende en sms”. Han havde lige givet mig en billet til alenetid med ham i kælderen – sådan følte jeg det i hvert fald. Han skrev selv nummeret ind på min telefon.

Jeg fandt ikke det jeg ledte efter, men jeg var blevet ret ligeglad med de lys. Nu havde jeg noget helt andet i tankerne.
Jeg takkede for hjælpen og sagde at jeg ville skrive hvis jeg fik brug for en nøgle.

Der gik nogle dage og jeg havde sådan lyst til at finde ud af om det bare var min fantasi eller om det også var hans.
Jeg var bare så nervøs for at tage første skridt! Jeg ville ønske at det var ham der havde fået mit nummer og ikke omvendt. Til sidst fik jeg den idé at skrive, at jeg skulle have noget i kælderen og bare 10 min. efter, skrev jeg igen for at fortælle at jeg ikke havde brug for nøglen alligevel. Nu havde han i hvert fald mit nummer 😉
Han var sød lige at svare tilbage, men mere hørte jeg ikke dén dag.

Vi blev ved at mødes op og ned af gangene, men nu var vi begyndt at småsnakke når vi rendte ind i hinanden. Det blev dog ikke til mere end små sætninger. Ikke de mest ophidsende samtaler vi tog på gangene.

Jeg var så enormt tiltrukket af ham, at jeg tænkte på ham når jeg havde alenetid under dynen. Jeg fantaserede om at han rørte ved mig og jeg drømte om ham om natten.
Hver eneste dag håbede jeg på en lille sms, men ingenting……

En fredag inden jeg skulle på ferie, faldt jeg igen i snak med ham. Denne gang blev han åbenbart lidt presset af at jeg skulle på ferie og at jeg ville være væk fra skolen i 14 dage. Han spurgte om der var noget han kunne hjælpe med inden og pludselig røg det bare ud af mig: ” Der er mange ting jeg godt kunne bruge fra dig”. Jeg blev selv helt chokeret og følte at jeg var brænd varm indeni! Jeg ved ikke hvad der skete. Jeg længtes bare så meget efter ham, at jeg ikke kunne holde mig tilbage længere!
Jeg havde naturligvis heller ikke sagt noget i den stil, hvis ikke han selv havde udvist interesse.

Jeg ved ikke om det var noget jeg følte, men jeg tror han selv blev lidt mundlam og ikke rigtig vidste hvad han skulle sige eller gøre. Måske mere fordi han var bange for at reagere på noget, for efter at finde ud af, at det måske ikke var det jeg mente.
“Forholdet” var så forbudt og alt der blev sagt, gjort og hentydet til, var virkelig svært at tyde – for turde man at satse på at vi var enige eller ville én af os stå tilbage som en kæmpe idiot?

Men om ikke andet, svarede han: “Betyder det kælderen?”og jeg svarede: “Hvis du synes?”.
Her var vi allerede mere lettede, for nu vidste vi godt hvad der blev hentydet til fra begge parter. Vi gik mod kælderen, som om der intet mærkeligt var i dét.

Han lukkede og låse kælderdøren indefra, vendte sig om mod mig, greb fast om min lænd og træk mig ind til ham. Han kyssede mig som havde han længtes ligeså længe efter mig, som jeg havde længtes efter ham!

Han pressede sit skridt mod mit og jeg var så tændt at jeg kunne have fået orgasme bare ved at gnide mit skridt op af hans. Jeg tænkte på drømmende om ham. Nu var de virkelige!
Jeg glemte et øjeblik at det vi havde gang i, var strengt forbudt. Det føltes slet ikke forkert!

Han kyssede min hals og jeg greb om hans hårde bule i bukserne. Han træk min cardigan af, mens han fortsatte med at kysse mig længere ned af halsen….kraveben…bryst…. Han træk min top lidt ned og kyssede, slikkede, nev. Først det ene bryst, så det andet. Han sendte mig direkte i himlen og hele min krop var dækket af kuldegysninger.
Jeg træk hans hoved op og kyssede ham alt hvad jeg hidtil kun havde drømt om de sidste uger!
Herefter satte jeg mig på hug og åbnede hans bukser. Jeg kiggede op på ham og han smilede ned til mig, mens han strøg hans hånd gennem mit hår.
Jeg begyndte at at slikke og sutte ham rigtig godt. Flere gange tog jeg ham til roden og han gav sukkelyde fra sig. Jonas kæmpede med at holde igen. Han måtte flere gange trække sig tilbage: “Jeg er ved at komme”. Han havde det nok ligesom jeg. Der skulle ingenting til! Vi havde ventet så længe!

Vi måtte dog ind i mellem lige stoppe når det lød som om nogen kom. Døren var låst, men vi skulle alligevel sørge for ikke at smide mere tøj end vi kunne nå at få på, på et par sekunder.
Og pludselig fik vi travlt!
Vi kunne høre snak som kom tættere på. Vi skyndte os at få tøjet ordenligt på og låste døren op, for at det ikke skulle virke mærkeligt at den var låst, når der var nogen derinde.

Det var to elever fra min linie. Da de kom ind, gik vi bare og lod som om at vi ledte efter noget.
Jonas gik hen mod døren: “Hvis i bare lige husker at smække efter jer….”. Han kiggede hen på mig, smilede og gik.

Jeg blev lidt dernede og gik rundt sammen med mine medstuderende. Vi snakkede om projektet, gav hinanden idéer osv. men mine tanker var et helt andet sted……

Jeg modtog en sms fra ham mens jeg stadig var i kælderen;
“Du er for dejligt!!!!” Jeg svarede ham med det samme, med en meget lignende besked.

Vi blev ved med at flirte på sms og ligeså når vi mødtes på gangen. Jeg kiggede ofte på hans facebookprofil.
En dag så jeg at en kvinde havde skrevet en kommentar til hans coverbillede: “Mine dejlige unger”. Jeg gik ind på denne kvindes profil og her stod ikke bare at hun var i forhold med Jonas, hun var gift med ham og sammen havde de, de 3 børn på hans coverbillede!

Jeg fik en kæmpe knude i maven og skrev en sms til ham om at han burde bruge sin energi på hans familie i stedet for mig!
Han var rigtig ked af det og sagde at han havde haft det rigtig dårligt. Han havde overvejet at gå fra konen efter vi var sammen, men han var bange for at miste sine børn.

Jeg lagde ham fuldstændig på is og her blev de flirtende blikke på gangen, udskiftet med kolde blikke. Jeg svarede ikke på hans sms’er og hurtigt sluttede kontakten fra min side. Han fortsatte med at skrive, men gav til sidst op.

Så det var altså sådan jeg var sammen med underviseren fra SKP’en på min skole, men kun den ene gang som “den anden kvinde”.

 

Hvis du kunne lide min beretning, må du meget gerne
dele den med dit netværk  😊 Sharing is caring ❤️

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 30 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som i singlelivet.


1 kommentar

  • Daniel

    8. august 2017 at 9:28

    Hvem der bare var så heldig som nogen mænd er….

    Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor