tirsdag, 12. december 2017

 

I 2012 startede jeg en sexblog på blogspot.com – Bloggen hed Lauras Sexblog og havde en del besøgende ret tidligt. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke om bloggen skulle drives videre, men eftersom interessen kun blev større, valgte jeg alligevel at lægge tid og energi i at udvikle bloggen.

På Lauras Univers finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv i parforholdet såvel som i singlelivet.

Jeg blev ved med at udvikle Lauras Sexblog, men i kraft med at bloggen voksede, følte jeg ikke længere at en gratis portal kunne opfylde mine og mine læseres behov. I 2014 mistede jeg grebet om bloggen, da jeg stod midt i at skulle flytte fra en lejlighed der var ramt af fugtskade.

Da der igen var faldet lidt ro på, begyndte jeg at savne bloggen og ikke mindst mine søde og trofaste læsere! Derfor valgte jeg at genoptage bloggen i 2015 – her brugte jeg en masse tid på at samle bloggen igen, men som tiden gik, kunne jeg godt se at der altså var nødt til at ske noget nyt!

Jeg valgte i 2016 at oprette en ny lækker side med eget domæne og på eget webhotel. Her kunne jeg tilbyde en masse nye tiltag til mine læsere.

Lauras Univers i dag

Bloggen startede med at være en side med “ren mandehørm”, men i dag er mine læsere både mænd, kvinder og i særdeleshed par. Derfor skriver jeg primært om indlæg der inspirerer sexlivet – både i parforholdet, men også for singler der ønsker inspiration til mere og bedre sex.

2017

2016

2012

Lidt om mig

Som du nok allerede har fanget, er mit navn Laura. Egentlig er mit mellemnavn Laura, men Laura er det jeg altid bliver kaldt – både af venner og familie.
Jeg er 29 år gammel og bor i København.
Jeg har netop sagt mit daglige job op, indenfor offentlig administration og satser nu på livet som selvstændig blogger.

Har du spørgsmål til mig eller min blog, eller ønsker at starte et samarbejde med mig, er du velkommen til at kontakt mig via min chat, nederst i venstre hjørne – selv hvis jeg ikke er online, kan du sende en besked afsted til mig, via chatten. Du kan også sende en mail til kontakt@laurasunivers.dk eller ved at bruge kontaktformularen.

Tak fordi du besøger min blog!

Hot Beverage on Google
Har du lyst til at vise din støtte, kan du donere en kop kaffe
som jeg kan nyde mellem alle skriverierne 🙂

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake