Hvorfor Lauras Univers?

Med Lauras Univers, ønsker jeg at inspirere Hr. og Fru. Damark til, at eksperimentere mere i sengen…på køkkenbordet…på stuegulvet…i bilen… Du ved, hvor jeg er på vej hen ;o)

Jeg vil gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det i 2018 er, at tænde på bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!

FØLG LAURAS UNIVERS PÅ TWITTER


Inspirerende Artikler


Konkurrencer


Frække Beretninger


Gæsteblogs


Brevkasse


Doggingkort


Anmeldelser


Sexevents


Bloggens historie

I 2012 startede jeg en sexblog på blogspot.com – Bloggen hed Lauras Sexblog og havde en del besøgende ret tidligt. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke om bloggen skulle drives videre, men eftersom interessen kun blev større, valgte jeg alligevel at lægge tid og energi i at udvikle bloggen.

Jeg blev ved med at udvikle Lauras Sexblog, men i kraft med at bloggen voksede, følte jeg ikke længere at en gratis portal kunne opfylde mine og mine læseres behov. I 2014 mistede jeg grebet om bloggen, da jeg stod midt i at skulle flytte fra en lejlighed der var ramt af fugtskade.

Da der igen var faldet lidt ro på, begyndte jeg at savne bloggen og ikke mindst mine søde og trofaste læsere! Derfor valgte jeg at genoptage bloggen i 2015 – her brugte jeg en masse tid på at samle bloggen igen, men som tiden gik, kunne jeg godt se at der altså var nødt til at ske noget nyt!

Jeg valgte i 2016 at oprette en ny lækker side med eget domæne og på eget webhotel. Her kunne jeg tilbyde en masse nye tiltag til mine læsere.


2012
2016
2017

Bloggen i dag

Bloggen startede med at være en dagbog fra mit sexliv. Et sted hvor jeg kunne koble af og integrere med mine – stortset kun – mandlige følgere. Jeg havde ikke kæreste på daværende tidspunkt og det bar bloggen også præg af. I dag skriver jeg både til mænd, kvinder og i særdeleshed par, om ting der inspirere sexlivet – både i parforholdet, men også for singler, der ønsker inspiration til mere og bedre sex.

På bloggen finder du:
  • Inspirerende artikler
  • Erotiske beretninger
  • Ærlige anmeldelser
  • Konkurrencer & Giveaways
  • Personlige dagbogsindlæg
  • Sexbrevkasse (lukket for nye spørgsmål)
  • Gæsteindlæg

– Alt er selvfølgelig gratis!01234567890
ÅR ONLINE

01234567890
MEDBLOGGERE

0123456789001234567890.012345678900123456789001234567890+
MÅNEDLIGE BESØGENDE

012345678900123456789001234567890+
FØLGERE PÅ TWITTER


Samarbejde

Jeg har gennem de sidste 5 år, samarbejdet med både virksomheder og bloggere fra andre sider samt faste medbloggere. Et samarbejde mellem blogs og virksomheder, kan give rigtig meget til begge parter og derfor er jeg altid åben overfor en ny spændende partneraftale.
Annoncering

Jeg tilbyder forskellige annonceløsninger.
Artikel, Anmeldelse, Konkurrence, Banner eller link-reklame. Mulighederne er mange.


Blogging

På Lauras Univers kan du blive enten gæsteblogger der skriver et enkelt eller et par indlæg eller fast tilknyttet blogger, der udsender blogindlæg med jævne mellemrum.


Sponsor

Sponsor omfatter sponsering af konkurrencer/giveaways, produkter til anmeldelse eller lign.


Andet

Måske er du mere kreativ end mig? Har du et godt bud på et eventuelt samarbejde, er du velkommen til at kontakte mig.

Leder du efter en loyal samarbejdspartner?Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor