En nytårshilsen fra mig til dig

En nytårshilsen fra mig til dig

Laura30. december 20170

Så skal vi til det.. Den klassiske ‘se tilbage på året der gik’ 😉

Nu er året ved at være omme og det er her vi sætter os ned og ser tilbage på året der er gået..

Mit år har været en fantastisk rejse.. Jeg føler, at jeg har oplevet en hel del i året der nu er gået og jeg ser tilbage på det, som et dejligt år med masser af skønne mennesker. Blandt andet mine trofaste følgere!

2017 var året, hvor jeg valgte at få liv i bloggen igen, efter en længere pause – faktisk på flere år.. Jeg forventede lidt, at jeg kunne få den samme blog igen, blot i en mere moderne udgave. Det var i hvert fald, hvad jeg håbede på. Jeg havde på ingen måde regnet med, at der ville være så stor en opbakning, fra både tidligere og nye følgere, at jeg kunne gå til chefen og sige mit primære job op. Det kan jeg takke jer for…

Og det vil jeg så gøre!

Mellem alle de polerede artikler opsat i punktform og fine overskrifter, trænger vi til et indlæg som dette!

Noglegange skal man bare lade være med at tænke for meget og sige hvad man har på hjertet…

Nu bliver der varmt – kan i mærke det? 😂

Jeg vil gerne takke jer alle for at tage så godt imod mig. Jer der skriver pæne ting til mig, bidrager til min blog ved at kommentere, skrive gæsteindlæg osv, spreder budskabet om min blog, følger mig på Twitter, køber jeres legetøj gennem min blog og jer der ind i mellem, vælger at donere en kop kaffe. Det betyder rigtig meget, at jeg har jer med mig på min blogrejse – for det er en rejse.

De fleste der læser min blog, tænker jeg er en blogger på hobbybasis som de fleste andre, men der findes nogle følgere, som har været med mig i længere tid, og som ved, at det her er hvad jeg laver fra jeg står og til jeg går i seng. Altid tænker jeg, at jeg vil levere noget bedre og mere brugbart til mine læsere – fordi det er jer, jeg lever for. Det lyder voldsomt, men det er sandheden. Jeg elsker, at jeg ikke skal stå op og please min chef, men stå op og please jer! I er nemlig så søde og taknemmelige og det er super motiverende for mig og min blogskrivning.

 

Så med alle disse ord, vil jeg egentlig bare sige TAK!

 

Med jeres opbakning, vil jeg tage bloggen med over i 2018..

Jeg ønsker jer alle et fantastisk nytår! Kom godt og sikkert ind i det nye år og med alle lemmer i behold.. Som i ALLE lemmer ;o)

Vi ses på den anden side af årsskiftet ❤

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor