Nyt på Laura-fronten…

Nyt på Laura-fronten…

Laura6. april 20180

Kære læsere, følgere og efterhånden gode venner :o)

Jeg har, som flere af jer ved, haft bøvl med min computer, og derfor har jeg ikke kunne bidrage med nyt til bloggen. Jeg har haft adgang til min blog, men kun via telefonen og det er mildt sagt et helvede, at skrive blogindlæg på en telefon ;o)

Det betyder altså, at jeg har måtte finde noget andet arbejde, nu hvor indtjeningen på min blog, ikke længere var nok. Det har også betydet, at jeg har måtte tænke lidt over, hvad der skal ske med bloggen fremover.

Den nemme løsning vil være, at lukke den ned pga. tidsmangel, men jeg har opbygget nogle bekendtskaber mens jeg har haft min blog og jeg kan simpelhen ikke byde mine loyale følgere, at lukke bloggen. Jeg har heller ikke lyst til det!

Derfor har jeg valgt at køre bloggen videre. Dog i et mildere tempo. Det er ikke længere mit primære arbejde og derfor vil jeg ikke kunne være på hver dag. Det er også begrænset hvor meget jeg kan fortælle om hver dag ;o)

Men altså – Lauras Univers kører videre og de af jer, der gerne vil bidrage med indlæg til bloggen, får nu jeres eget login, så i selv kan gå ind og oprette indlæg, så i ikke skal vente på mig ;o) (Send mig en mail, hvis du ønsker login)

Jeg vil naturligvis også selv stadig komme med indlæg.

Tak for jeres tålmodighed i den tid, hvor min computer har været hos Dr. Langsom – Jeg har IKKE været ligeså tålmodig, kan jeg afsløre ;o)

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor


Scroll Up