Nu er det nok med falske profiler!

Nu er det nok med falske profiler!

Laura27. november 20170

Ok, det her er normalt ikke min stil, men nu er jeg godt og grundig træt af det!

På Twitter, hvor jeg ellers nyder at integrere med mine følgere, oplever jeg samme person, med forskellige falske profiler, dukke op igen og igen..

Manden hedder Flemming. Han udgiver sig for at være andre, og jeg ved, at Joan Divine eksempelvis har været udsat. Han skrev også til mig, som Joan Divine. Han havde endda gjort sig så umage, at oprette en mailadresse der hed divinemodel@secret.dk
Heldigvis sladre min hjemmeside, når man skriver til mig via chatten og IP-adressen var pudsigt nok, gået igen et par gange 😉

Disclaimer: Jeg kan kun se IP-adresse via chatten – denne kan ikke afsløre noget om dig!

Jeg spillede dog med, for at se hvor langt han ville gå… Han skrev blandt andet om sit sexliv (som Joan Divine) – Hvilket det jo ikke var og jeg ved INTET om Joan Divines sexliv! Men det er jo ikke sikkert, at alle kan gennemskue ham..

Da jeg endelig skrev til ham, at han var afsløret, hørte jeg ikke mere fra ham.
Så oprettede han en ny profil og fortsatte.

Umiddelbart lyder det måske uskyldigt, men når han skriver på vegne af andre – Især kendte mennesker, kan det ødelægge en hel del for vedkommende og evt. starte nogle falske rygter!

Nogle af profilerne har han slettet og en af profilerne vil jeg undlade at nævne, da jeg ikke vil hænge ham ud med billede, men hans nyeste falske profil hedder https://twitter.com/Carolin42492295

Man kan så spørge sig selv, hvorfor han gør det og hvad pokker han får ud af det…

I anonyme online profiler har man frihed til at fremstille sig selv, som præcis det man gerne vil være.

Hvis man grundlæggende har et lavt selvværd og er usikker på, hvem man er, så vil det også gøre sig gældende i ens identitet på internettet.

Man vil måske forsøge at ”sminke” på sin identitet og fremstille problemer som større end de faktisk er, for at få den omsorg og sympati, som man måske savner i sin dagligdag.

Det er nemmere at snyde andre på nettet, da de ikke kan se, om det man bilder dem ind, er rigtigt.

Det kan blive et kick at få opmærksomhed/omsorg – De tænker måske: ”Her er endelig et sted, hvor andre synes, at jeg er interessant, og gerne vil mig.” Hvis jeg bare er mig, er jeg ikke særlig interessant – så derfor pynter jeg på historien eller udgiver mig for at være en der er mere interessant.”

For nogen kan det føles enormt ensomt at poste et indlæg og opleve at der ikke er nogen, der besvarer indlægget – og det kan være at de bliver desperate efter at få kontakt til andre mennesker, hvorfor de så poster falske historier under falske profiler.

Jeg håber, at jeg med dette indlæg, vil forhindre folk i at blive narret af ham. Jeg ved ærligtalt ikke hvad hans hensigt er, men jeg ved, at det går ud over nogle mennesker, som intet aner og at det kan få konsekvenser for dem.

Hvis du har en Twitterprofil, må indlægget meget gerne deles! 👇

 

UPDATE! Han har nu lukket sin profil.. Tak fordi i delte!  😀

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor