Min første trekant

Min første trekant

Laura7. august 201712

I byen med veninden

Jeg var i byen med min daværende veninde.
Vi var taget på Crazy Daisy selvom det bestemt ikke var mit favoritsted. Jeg syntes tit man kom i snak med små drenge og det var ikke lige det jeg gik efter.
Vi faldt dog hurtigt i snak med en masse søde fyre. De var unge men specielt én af fyrene, gjorde et godt indtryk på mig. Jeg havde da en hel klar forstilling om ham og jeg på et par lagener – også da jeg fandt ud af at han var 2 år yngre end mig. Jeg var fuld og var faktisk ret ligeglad! Han var jo høflig og super rar at snakke med. Jeg var selv 21 og han var derfor 19.
Vi snakkede hele aftenen og jo længere ind i nattetimerne vi kom, jo mere flirtede vi.
Han købte en masse drinks til mig og vi dansede næsten hele natten.

“Vil du med hjem?”

Da klokken blev “gå-hjem-tid”, inviterede han mig med hjem til ham. Jeg skulle bare vide at boede sammen med en kammerat.
Vi vadede hjem til ham mens vi ind i mellem stoppede op for at kysse lidt.
Han ville gerne have mig med ind i en busk men vi var i Januar måned og det var simpelthen for koldt til at vi ville kunne nyde det.

lscreen”>Da vi endelig kom ind af døren til ham og vennens lejlighed, var der dejligt varmt. Vennen havde lige lavet natmad så ovnen var tændt og det var super skønt at komme ind til!

Jeg hilste kort på kammeraten som sendte mig frække blikke og slet ikke lagde skjul på at han bestemt ville deltage hvis det blev tilbudt. Desværre blev ham fyren jeg tog hjem med, ikke glad når vennen kom med kommentarer som:”Hey, sådan en lækker pige skal sgu da deles” osv..

Jeg blev glad for de søde ord men tænkte egentlig ikke på en evt. trekant, på det tidspunkt.

Vi gik ind i hans værelse og vennen gik ind på hans eget. Værelserne lå væg mod væg.

Vi lå i hans seng og kyssede, rodede og ragede. Den ene tøjdel røg efter den anden.
Han trykkede to fingre i bund, i min mis og man begyndte at kunne høre min nydelse.
Det virkede som om at han nød mine lyde, for pludselig “nynnede” han med 😉

Mens han gav mig finger, tog jeg fat om hans pik. Den var enormt stor og hård! Jeg kunne dårligt få fingrene rundt om den og det gav mig et sug i maven: Tænk at jeg var så heldig at få lov at blive fyldt ud af den!!

“Skal du smage?” spurgte han mig. “Meget gerne!”, svarede jeg.
Jeg satte mig ovenpå ham og kørte min våde mis ovenpå hans pik..
Jeg kyssede ham på brystet, ned på hans veltrimmede mave og videre ned til hans pik. Jeg rørte dog ikke ved den. Jeg kyssede og slikkede hele vejen udenom og han begyndte at presse hans pik op mod mig. Han ville have at jeg skulle smage.

Jeg begyndte at nappe blidt og hans stønnen blev højere og mere intens. Det samme gjorde min, mens jeg tog hans store spændte pik i munden og begyndte at lege “tunge-lege”.
Mine hænder var alle vegne på hans krop mens jeg suttede ham godt og grundigt!
Det med hænderne prøvede jeg engang på min ekskæreste og det fik ham til at føle at der var flere kvinder om ham. Jeg har haft rigtig gode tilbagemeldinger på det og det gør jeg derfor ofte =)

Han tog fat i min nakke og skubbede hans pik helt i bund:”Åhhh for fanden Laura!”
Jeg blev vildere og vildere da hans stønnen og ord gjorde mig ekstremt liderlig!

Hver gang jeg kørte helt til roden, kom det samme udbrud:”Åhhh fuck det er godt!”

Han skubbede mig i alt hast væk:”Jeg er ved at komme”. Jeg satte mig i stedet ovenpå ham og gled ned over hans pik. Den fyldte mig godt ud og jeg skulle lige sunde mig da jeg havde sat mig til rette oven på ham 😉 Det føltes fantastisk!!
Mens jeg red ham, rørte jeg ved mine bryster og mine nipples strittede.
Han kiggede beundrende på mig og sagde:”Det er så frækt når en pige tør at røre ved sig selv”. Det fik mig til at blive ved og derudover føre min hånd ned for at lege med min våde mis. Jeg mærkede hans pik med min hånd, i takt med at den kørte ind og ud af mig. Mine safter løb ned af den!
Jeg blev fristet til at kigge og rigtigt nok skinnede den af alle mine safter, muligvis blandet med hans, mens den gled ind og ud. Safterne flød og jeg blev om muligt, endnu mere liderlig af at se hans store pik i aktion!

Jeg lagde mit bryst mod hans og hviskede i hans øre, at det var dejligt at få en så stor pik op i mig.

Han kastede mig ned i sengen, greb fat i mit hår og skubbede hans pik så langt op i mig, som den overhovedet kunne komme:”Du skal bare have den så hårdt!”

Jeg skreg af nydelse mens han stødte den hårdt op i mig!

Han slap mit hår og tog i stedet fat i siden på mig med den ene hånd og masserede mit klit med den anden. Jeg mærkede følelsen af en begyndende orgasme og begyndte at ryste!

Han trak sig hurtigt ud og sprøjtede på min røv. Han undskyldte derefter:”Jeg kunne ikke holde mig længere. Jeg lover dig Laura, jeg er ikke færdig med dig!”

Jeg lagde mig ned og spredte mine ben:”Så må du jo gøre det godt igen.”
Han lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke alt hvad han havde lært!
Han stønnede og vred mig. Igen fik jeg følelsen af en begyndende orgasme og jeg vred mig mere og mere:”Du må ikke stoppe.. bliv ved….” og det gjorde han. Da jeg var så tæt på orgasme som man kan komme uden rent faktisk at få en, måtte han holde mig fast fordi jeg vred mig så meget!
Så kom den mest fantastiske orgasme ellers!!

Vi lagde os og samlede kræfter til at sige noget.
“Det kræver en smøg”, sagde jeg så. (det var den gang ;))
Hvortil han svare:”Helt klart!”

Min første trekant

Han havde ikke et askebæger på værelset og det skulle derfor hentes ude i køkkenet.
Jeg svinger dynen om mig og gå ud i køkkenet hvor jeg møder hans ven.
Han går direkte hen til mig og siger:”I må fandeme ikke larme så meget, jeg bliver pisse misundelig!”
Jeg smiler bare og svare:”Du er da velkommen”. Det var ment i en joke men det lød åbenbart ikke sådan. Det næste han gjorde var nemlig at trække dynen til side:”Er det ikke varmt at have den dyne på? Du sveder jo”. Ikke mærkeligt at jeg var helt våd af sved på brystet og jeg tvivler på at det var sved der sad i håret på mig 😉

Jeg var stadig liderlig og derfor kunne jeg ikke dy mig for at gøre det jeg gjorde som det næste.
“Jeg er meget våd ja, men ikke kun af sved” sagde jeg mens jeg tog hans hånd og bevægede den stille ind gennem samlingen i dynen og op mellem mine ben.
“Tager du askebægeret smukke”, lød det indefra værelset.
Hans kammerat svarede:”Burde du ikke dele lidt fisse med din bedste kammerat?”
Hans svar var skuffende:”Find din egen dame!”
Jeg satte mig på sofaen i stuen:”Kommer du ikke herind så vi kan holde J med selskab mens vi ryger?”
Han kom modvilligt ind i stuen og satte sig med sin dyne rundt om sig.
Vennen (J) og jeg sad i sofaen mens fyren fra diskoteket (T) sad i stolen overfor.

J startede hårdt ud med snakken:”Jeg er fandeme blevet liderlig af jeres sexlyde!”
Og igen svarede jeg:”Jamen for min skyld er du velkommen til at deltage”.
“Det mener du jo ikke?” fortsatte J.
“Jo det mener jeg helt seriøst hvis T altså ikke har noget i mod det?” svarede jeg mens jeg kiggede over på T.
T virkede meget tvivlsom. Han ville ikke dele mig inden vi havde haft sex, hvorfor skulle han så ville efter?

Han må have været super liderlig for pludselig kom T over og satte sig.
Nu sad jeg i midten af hele 2 søde fyre. T trak dynen ned på mig og mine bryster blev blottet.
T og J kiggede på hinanden og T begyndte at kysse på mit venstre bryst mens J slikkede på mit højre bryst. Mine nipples blev stive og hårde! Jeg lagde hovedet tilbage på sofaens ryglæn og lukkede øjnene.
Jeg mærkede en hånd mellem mine ben mens begge mine bryster stadig blev nappet i, slikket og kysset.
En anden hånd kørte samtidig op af indersiden, af mit lår og to fingre fandt vej op i mig.

Det kildede i maven og jeg havde kuldegysninger over hele kroppen!

Jeg greb fat om T’s dejlige pik som jeg tidligere havde hilst på 😉
Min anden hånd kørte jeg uden på J’s bule. Han smed selv bukserne og jeg havde pludselig to pikke i hånden! Hvor heldig havde man lige lov at være!?

De begge holdte et ben hver mens T gav mig finger. Det var dejligt at blive holdt fast og det ikke at kunne samle benene var så frækt!!
Jeg følte at jeg var under tøflen men samtidig var de meget blide. Det kildede i hele min krop – den blev varmere og varmere som blodet pumpede rundt!

J kiggede på T og sagde:”Må jeg?”
T nikkede og J kravlede ned af sofaen, satte sig på knæ mellem mine ben. T trak sin fingre ud af mig og de blev erstattet med J’s fingre i stedet.
Igen lagde jeg hovedet tilbage, lukkede øjnene og spredte mine ben endnu mere.
J kørte hans varme tunge i cirkler, rundt om min klit. Jeg var tæt på min 2. orgasme og min krop begyndte at vride sig igen. T holdte mig fast mens J gav mig nydelse! Min krop overgav sig totalt til mændende og jeg var i den 7 himmel!!

T afbrød J:”Så må det vist være min tur”. J veg pladsen for ham og satte sig i stedet på knæ i sofaen, med pikken mod mig. T ventede med at begrave sig mellem mine ben da han tydeligvis ønskede at kigge på J og jeg. Jeg tog J’s hårde pik i munden og begyndte at sutte løs. J brugte samtidig begge sine hænder til at kæle om mine bryster. Jeg suttede løs og det kildede i maven hver gang J kørte over mine nipples. Pludselig spreder T mine ben så langt fra hinanden som overhovedet muligt. Jeg var totalt blottet og T lod hans legesyge tunge glide op og ned af min mis. hele vejen ned og hele vejen op i lange strøg.. Mmmm det gav et sæt i mig hver gang hans ramte min klit! Hans tunge kører skiftevis op og ned og ind i mit hul.. Hans fingre kørte søgende rundt nede ved mine huller og da det ene hul var optaget af hans våde tunge, søgte de hurtigt op i det andet.

At ligge der og have lov at lege med en hård og liderlig pik mens jeg fik masseret mine bryster, en varm og våd tunge kørte legelysten rundt i min mis og en finger i røven, var bare mere end man kunne ønske sig som kvinde!!

T stoppede og kom op i sofaen hvor han også ville have at jeg skulle sutte ham igen. Deres ord var min lov for jeg nødt at være under deres “magt” som en uartig lille pige!

Jeg lagde mig helt ned på sofaen, på ryggen. T satte sig bag mit hoved og jeg begyndte at lege med T’s dejlig store pik, som bestemt ikke var blevet mindre hård(!!). Jeg lagde hovedet helt tilbage og T fik lov at kneppe mig i munden – det udnyttede han!! Samtidig spredte J mine ben og trykkede hans hårde og liderlige pik op i mig!

J så hvordan T kneppede mig med magt og J valgte at gøre kunsten efter. Han trak sig helt ud og støtte hans pik hårdt op igen. Hver gang han støtte op i mig, ville jeg havde skreget hvis ikke det havde været fordi min mund og hals i forvejen var optaget!

T valgte at give mig en pause. Han trak sin pik til sig, lænede sig ned og gav mig et kys på munden mens han sagde:”Du er fandeme så dejlig, Laura”. Jeg smilte og ville have mere af ham så jeg tog fat i hans pik igen. Han lænede sig over mig så jeg kunne sutte og lege mens han legede med min klit.

Pludselig sagde J til T:”Tror du hun vil have den analt?” hvortil T svarede:”Det vil hun gerne………ik?”
Jeg nikkede.

J trak sig ud af min mis og ind bagi. T nød at se på mens J kørte hans sten hårde pik ind og ud af mit stramme hul og jeg stønnede af nydelse – Vidste slet ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv!

Jeg mærkede at der gled to fingre op i min våde og efterhånden brugte mis. Det var T der gav mig finger mens J fortsatte med at tage mig analt.

Han trak sig ud og sprøjtede ud over mine bryster:”Din tur” sagde han til T.
T spurgte om jeg var okay og jeg sagde at jeg vist ikke kunne få det meget bedre!
Han satte sig på knæ, på gulvet og trak mit underliv ud over sofaen. Han fortsatte hvor J slap og jeg havde stadig lyst til mere!
Nu var det J’s tur til at massere min klit mens T kneppede mig i skriftevis det ene og det andet hul.
T og J snakkede sammen om hvor dejlig jeg var når jeg lå forsvarsløs og vred mig og jeg nød deres snak – hvilket meget muligvis var meningen 😉

Til sidst måtte jeg overgive mig og jeg kom i en kæmpe orgasme – som havde jeg ikke fået orgasme i flere år!

Jeg var så heldig at jeg fik lov at tage et bad efterfølgende *s*

Vi fik et super godt venskab men pga. nogle interne jalousi-problemer, har vi ingen kontakt i dag… desværre!!

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 30 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som i singlelivet.


12 kommentarer

 • Peter

  8. august 2017 at 10:10

  WOW Laura. Tak fordi du ville dele din historie!

  Svar

  • Laura

   4. februar 2019 at 23:03

   Selvfølgelig! Dejligt du læser med :-*

   Svar

 • Martin

  17. august 2017 at 22:15

  Super fræk historie! Jeg drømmer da også om at prøve at kneppe to sprøde, unge studiner en hel nat 🙂

  Svar

  • Laura

   4. februar 2019 at 23:02

   Det tror jeg bestemt ikke at du er ene om 😀 :-*

   Svar

 • Martin

  26. august 2017 at 19:47

  Hvis dette var din første trekant, så må der være mange flere frække oplevelser, vi har til gode at høre om? Glæder mig!

  Svar

  • Laura

   28. august 2017 at 15:52

   Du har ret, det kalder på en beretning mere 😉

   Svar

   • Martin

    28. august 2017 at 21:58

    Er det et løfte, frække pige? Og hvis der ikke er noget at fortælle, så må du jo ud og opleve noget 🙂 Jeg stiller mig gerne til rådighed, hvis du mangler en deltager (så skal det bare helst være med dig og en anden pige 🙂 )

    Svar

    • Martin

     29. august 2017 at 14:48

     Undskyld, hvis jeg bliver for lummer 🙂

     Svar

     • Laura

      4. september 2017 at 17:51

      Du er på en lummer side, søde. Ingen kommer efter dig her 😉

     • Martin

      4. september 2017 at 21:39

      @Laura, jeg tænkte ikke så meget på om andre blev stødt, som om du syntes, det var for lummert at jeg beskrev hvordan jeg gerne vil tage dig 😉

 • Marianne

  7. september 2018 at 11:38

  Hei Laura! Jeg er en norsk kvinne som lever i et ds-24/7 liv med min mann/mester. Kom over din blogg og jeg er helt henrykt over å endelig kunne lese innlegg som gir meg både inspirasjon og mening. Takk for alt du deler!
  Knus knus fra Marianne, din fremtidige trofaste følger fra nå av. Takk takk takk!!

  Svar

  • Laura

   4. februar 2019 at 23:03

   Tusinde tak for de søde ord <3 Er glad for at du læser med! :-*

   Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor