Livishape Slankekoncept

En lidt atypisk anmeldelse i mit univers, men eftersom det har noget med krop og lækkerhed at gøre, tænkte jeg at det ikke var helt skidt at tage en anmeldelse som denne med 😉

Især fordi jeg efterhånden kender så godt til Livishapes slankekoncept, synes jeg at det er på sin plads at dele mine erfaringer med jer.

For godt til at være sandt?

Lynkurslankekurtab dig 4 kg på en uge…. Det er bare lige præcis alt det som jeg altid har holdt mig LANGT væk fra! Jeg har da også stødt på Livishape flere steder på nettet, hvor jeg bare er smuttet direkte forbi dem.

Alligevel valgte jeg at give Livishape en chance. Jeg tror at de havde noget tilbud og jeg bed altså på. Jeg købte dog kun nogle enkelte retter, da jeg ikke anede om det overhovedet var noget for mig.

Produkter fra Livishape

Jeg købte pakken Kickstart Max – 6 dage, 665 kcal pr dag – 3 måltider pr dag

Hvor man selv blander retterne efter behov. Jeg valgte følgende retter:

  • Jordbær diet shake 6 stk
  • Spicy spaghetti bolognese 3 stk
  • Mexicansk taco 4 stk
  • Pasta carbonara 3 stk
  • Kakao crunch müsli 2 stk

Det er helt klart Mexicansk/Indisk inspirerede retter. Jeg tilsætter altid lidt ekstra. F.eks lidt krydderurter på toppen eller et groft brød. Det kan man sagtens tillade sig med retter der ikke indeholder mere end omkring 200 kcal 🙂 Retterne smager som de retter du får når du bestiller bord hos Dhaba. Faktisk var jeg ude og spise på Dhaba en dag, hvor jeg sad og ærgede mig over at proppe mig med alle de kalorier nu hvor jeg syntes at det smagte af det samme som de retter jeg havde hjemme i skabet, men med en brøkdel af kalorieindhold.

Dog var jeg ikke helt så begejstret for Kakao Crunch Müsli – Lidt for syntetisk i smagen, efter min mening.
Ingen af aftenretterne smager af slankemad – det er de sluppet rigtig godt fra! Jeg kunne dog rigtig godt tænkte mig et større udvalg af retter, nu hvor de er så gode til at lave dem 🙂

Udover at de er sluppet ret så godt fra deres retter, er de også ustyrligt nemme at lave! “Tilsæt 200ml vand i en skål, tilsæt posens indhold og give retten 4 minutter i mikroovnen” og så har du iøvrigt dårligt nogen opvask bagefter! – Så bliver det saftsusme ikke nemmere at slanke sig!

Efter en succesfuld første gang, bestilte fra Livishape igen, hvor jeg genbestilte Spicy spaghetti bolognese, Mexicansk taco og Pasta carbonara. Dog bestilte jeg også Konjac Fiber-pulver med.

Konjac fiber pulveret er for mig GULD værd! Det gør kedeligt vand til frisk saftevand og mætter rigtig meget – og så indeholder det så lidt som 10 kcal pr portion! – Jeg drysser bare lidt pulver i vandet – jeg måler aldrig op. Det er ret billigt, da man ikke bruger særlig meget!

Jeg har også prøvet 2 af de sunde snacks: Sour Creme Cheese Chips & Søde Chili Kugler – Endnu engang blev jeg meget positivt overrasket!

Samlet vægttab

Jeg tabte mig 3,3 kilo på den uge hvor jeg spiste Livishapes retter. Jeg følte aldrig at jeg manglede noget, for når jeg fik lyst til at spise et mellemmåltid i form af en yoghurt eller noget frugt, jamen så gjorde jeg bare det – for det er der nemlig plads til!

VURDERING
Antal stjerner
SHARING IS CARING:
Tidligere artikelHjælp mig….. Med at hjælpe dig!
Næste artikelAnalsex for begyndere
Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here