Kinksters.dk – Danmarks nye Fetish-netværk!

Kinksters.dk – Danmarks nye Fetish-netværk!

Laura6. juni 20180

Jeg havde egentlig længe været glad for BDSM-porten. Desværre er siden blevet oversvømmet i spam og falske profiler, og det er ikke længere til at skelne mellem alle “Hi, Come fuck me tonight”-profilerne og de profiler, der sidder rigtige, ærlige mennesker bag. Desuden modtog jeg ligeledes spam på min mail gennem portalen og fik ikke længere noget ud af, at være bruger hos BDSM-porten, andet end irritation over alt den spam jeg modtog!

Jeg var ret ærgerligt over, at jeg nu ikke længere havde det her online netværk, hvor jeg kunne finde inspiration indenfor mine seksuelle præferencer.. Derfor begyndte jeg, at undersøge hvordan jeg kunne komme op med et nyt netværk, der kunne leve op til mine samt forhåbentligt også andres forventninger til et sådan netværk.

Det er dog ikke den eneste grund til, at Kinksters kom på tegnebrættet… Jeg har været medlem af flere sider, for at kunne være en del af et netværk, både i BDSM-verdenen og i Cuckold-verdenen. Derfor savnede jeg en side, hvor jeg kunne dyrke flere af mine fetishes samme sted – og måske endda opdage nogle nye!

Det har jeg skabt på Kinksters!

På Kinksters kan du:

  • Style din profil
  • Møde ligesindede
  • Reagere på andre medlemmers aktivitet – og omvendt
  • Sende/modtage private- samt offentlige beskeder
  • Sende/modtage venneanmodninger
  • Oprette en gruppe (måske er der flere der deler dine sexuelle interesser?)
  • Oprette tråde i fora/grupper
  • Få gode råd med på vejen
  • Opdage nye fetishes

Siden er stadig en BETA version og jeg har brug for flere folk, til at teste siden..

Derfor, gå gerne på opdagelse på Kinksters og meld tilbage, hvis du finder fejl og mangler, eller blot vil have noget at skulle have sagt i forbindelse med udviklingen af siden. Jeg er opmærksom på, at der mangler mange oversættelser endnu.

Kinksters ligger pt. på et subdomæne til laurasunivers.dk. Siden vil få sit eget domæne, når den ikke længere BETA testes 🙂

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor