Jeg siger mit job op!

Jeg siger mit job op!

Laura1. november 20170

Endnu en fantastisk ting ved at have en blog hvor man er anonym! – Jeg kan nemlig sige lige præcis det jeg har på hjertet, uden at min chef kommer efter mig!

For at skrue tiden lidt tilbage, så fik jeg tilbudt mit job gennem en bekendt, hvis ven havde taget fat i ham. Faktisk føler jeg, at jeg fik det tilbudt af forkerte grunde. Jeg havde ikke den store erfaring med mit nuværende job, så hvorfor kommer min chef og hiver fat i min ven, som så skal høre mig, om jeg er interesseret jobbet? Når man bliver headhuntet, er det ofte fordi man er god til noget! – Sådan rigtigt, rigtigt god!

Nå, men jeg er selvstændig på daværende tidspunkt, som mange af jer der fulgte mig allerede dengang, nok kan huske. Så da jeg får tilbudt det her job som samtidig medfører en høj fast månedsløn, kan jeg næsten ikke sige nej.

I starten var jeg rigtig glad for mit job, men mest af alt pga. mine søde kollegaer. Dem har man jo ikke rigtig nogen af som selvstændig.

Desværre gik der ikke længe, før det begyndte at gå ned af bakke.. Efterfølgende er mange af mine kollegaer blevet opsagt. Ofte fordi de har sagt noget, som min chef ikke har været enig i. Han er meget magtsyg. Han er super flink overfor mig, men jeg kan ikke holde ud at se på, hvordan han er overfor mine kollegaer.

Jeg fik for et par måneder siden, lov til at gå deltid. Det var nok det der gjorde, at jeg blev hængende lidt endnu…

Nu er jeg dog kommet dertil hvor jeg er klar til at kaste mig ud i et nyt kapitel i mit liv. Fri fra sure chefer og kollegaer der mistrives.

Nu vil jeg være mig selv igen. Springe ud i et nyt iværksætter-eventyr og bare se hvordan livet former sig herfra :o)

På mandag går jeg op med min opsigelse og siger tak for nu

…. Fortsættelse følger ;o)

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor