Jeg holder jul uden familien

Jeg holder jul uden familien

Laura24. december 20170

Man skal ikke meget rundt på bloggen, før det går op for en, at jeg eeeeelsker julen! Derfor vil det nok også undre mange, at jeg har valgt at være uden familien i aften.. Men det er nu ikke uden grund..

Jeg har alle år, været så priviligeret og haft hele min dejlig familie omkring mig – altid!

Jeg har dog altid gerne ville være frivillig og hjælpe de, der ikke er ligeså heldige som jeg, at have en varm og tryg familie. Den mulighed har jeg fået i år og den har jeg valgt at gribe..

Min familie er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke er med i aften, men de er også stolte og glade for, at jeg ønsker at hjælpe hvor der kan hjælpes.

Lige nu sidder jeg og nyder et enkelt glas rødvin og kl. 17 skal jeg så hen og hjælpe til, hos nogle private mennesker, som har valgt at åbne deres hjem op for enlige mødre/fædre med deres børn. Jeg glæder mig SÅ meget, til at hjælpe dem med, at få en dejlig og uforglemmelig juleaften..

Må i alle have en dejlig aften – om det er med familien, venner, alene, på arbejde eller som frivillig. Rigtig glædelig jul!

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor