Jeg har sagt mit job op!

Jeg har sagt mit job op!

Laura7. november 20170

I går gik jeg til chefen og sagde op. Hvis du ikke har læst forklaringen om hvorfor, kan indlægget læses her.

Han var meget uforstående og spurgte rigtig meget ind til min beslutning. Det er i alle andre tilfælde helt ok at spørge ind til grunden for opsigelsen – det kunne jo gavne en chef, at vide om der er noget der skal gøres bedre… Men lige med min chef, følte jeg, at det var mere en måde at gå i forsvar på. Hver gang jeg luftede et problem for ham, gik han i forsvar.. Så bliver tingene jo aldrig anderledes og det tillod jeg mig at sige til ham..

Der er en grund til, at jeg netop vælger at stoppe nu (hvilket er en længere historie), derfor var vi også ret enige om, at opsigelsen skulle gælde allerede per dags dato (i går).

Der var som sådan ingen sure miner, da jeg tog derfra. Måske fordi vi har en fælles ven og ved at vi kan støde på hinanden i tide og utide. Det har vi ikke før gjort, men det har været fordi, at jeg ikke har været interesseret i at deltage i arrangementer, hvor min chef har været tilstede. Med mindre, at det har været arbejds-relateret selvfølgelig.

Nå, men nu sidder jeg så her med min nye chef.. Hun er super flink og vægter min trivsel meget højt! Jeg skal spise sushi med hende i aften.. Det bliver så hyggeligt!
– Tja, der er intet bedre end sit eget selskab ;o)

Jeg vil ikke lyve – jeg kommer til at sidde en hel del strammere økonomisk.. Men jeg er sikker på, at jeg med mine søde følgers hjælp, kan bygge videre på mit iværksætter-eventyr.

Jeg ønsker alle en rigtig dejlig tirsdag! <3

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor