“Hvad kan vi bruge som legetøj til lesbisk sex?”

“Hvad kan vi bruge som legetøj til lesbisk sex?”

Laura10. september 20170

Hej Laura, Jeg har lige opdaget jeg kunne være til kvinder, eftersom jeg endte med en kvinde den anden weekend, da jeg var i byen! I byen blev det dog kun til kys og frække berøringer. Vi har aftalt at skulle mødes igen og det ligger nok ret klart i kortene, at det kunne ende med sex. Derfor tænkte jeg på om du kunne foreslå noget vi kunne bruge sammen under lesbisk sex, i betragtning af det er første gang jeg har været sammen med en kvinde. Jeg er ikke vild med tanken om strap-on og det er også for tidligt med den slags legetøj, synes jeg 😉

Spørgsmål stillet af: Mia

Hej Mia.

For det første, tillykke med at være opsat på at udforske og opdage din seksualitet.

Du kan være lesbisk, bi-seksuel eller måske nyder du bare at eksperimentere. Jeg har haft dejlig sex med flere kvinder, men jeg er 100% til mænd. På daværende tidspunkt var jeg selv i tvivl om jeg var til det ene eller det andet, men i dag er jeg slet ikke i tvivl overhovedet.

Og nu til dit spørgsmål om legetøj…

Der er så mange ideer til leg med din nye kvindelige sexpartner. Jeg vil foreslå noget ikke for stort, til at starte med. Med andre ord; Lad være med at hive den 45cm lange dobbelt dildo frem til i begge er klar til at tage sexlivet en smule videre 😉

En blid og ikke så skræmmende start, kunne være noget så simpelt som en af disse glidecremer med aroma, især da det er din første gang med en kvinde, kan det gøre det lidt lettere for dig, når du skal give hende oralsex. En meget populær glidecreme er  Lick-it som er en vandbaseret glidecreme der smager af Jordbær og Champagne!

Hvis du ønsker noget vibrerende, kan jeg anbefale en mini klitoris vibrator. Et godt bud kunne være den testvindende Rocks Off – Ro-80 Bullet, som fåes i 4 forskellige farver og kun koster 129,-! – I kan bruge den på forskellige steder på kroppen, til at pirre hinanden; f.eks. brystvorterne eller klitoris, med eller uden glidecreme. Du kan også bruge den når du er alene!

I kan derudover vælge at tænde en af disse erotiske massagestearinlys for at komme i stemning eller varme hinanden op med en lækker massage.

Jeg håber at der er lidt at gå videre med. Skriv gerne ind igen, når i er klar til at gå all-in på legetøj 😉 Nyd en fantastisk aften med din nye flirt 😘

 

Husk at du også kan stille dit spørgsmål til mig – det gør du ved at sende mig en mail med emnet “brevkasse”.

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor