En lille opdate herfra!

Efter jeg har sagt mit job op, har jeg fået tid til at udvikle mit nye site, som har været på tegnebrættet et stykke tid. Jeg har altid haft mange bolde i luften. Ofte 3-4 projekter samtidig, hvor blot et enkelt projekt, bliver det jeg går videre med.
– Jeg vil ikke fortælle så meget nu, da jeg skulle nødigt blive overhalet indenom 🙂

Dog kan jeg røbe, at det bliver en side med et fællesskab, som henvender sig til langt de fleste af mine følgere…

Jeg kommer inden ret længe, til at skulle bruge nogle testpersoner, til at prøve siden af, inden den åbnes op for resten af Danmark. Hvis du allerede nu kunne have interesse i, at prøve min side af, inden alle andre, må du meget gerne smide mig din mailadresse – Så kontakter jeg dig når tid er 🙂

Ønsker alle en dejlig mandag!

7 KOMMENTARER

  1. Uden at vide hvad jeg går ind til , såe …….

    (forhåbentligt kan jeg så sige pænt nej tak, hvis jeg mod forventning skulle finde det …øhm uforligneligt med min dagligdag)

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here