Indsend dit billede anonymt og VIND!

Silikonebryster kan være rigtig flotte, men naturlige bryster, er og bliver de bedste!

Derfor sparker jeg i samarbejde med Lovejoy, en konkurrence/afstemning i gang, som skal hylde de dejlige naturlige bryster!

Denne konkurrence er kun for kvinder, men i mænd vil spille en central rolle, da det er jer der skal finde vinderen ved at afgive jeres stemme!

1. Sådan deltager du

For at deltage i fotokonkurrencen, skal du uploade et billede af dine naturlige bryster.

Upload dit billede her

Alle billeder skal godkendes.

Hvis dit billede bliver godkendt til at deltage i konkurrencen, vil det være synligt på konkurrencesiden fra d. 15. Her kan alle stemme på de bryster, som de synes skal vinde konkurrencen.

2. Det kan du vinde

Som præmie, udlover jeg i samarbejde med Lovejoy.dk, denne Infinite Vibrator til en værdi af 999,- Vibratoren er udsolgt hos Lovejoy, men du kan blive den heldige vinder, af den sidste de har tilbage!

Infinite Vibrator er 3 vibratorer i én. Du kan derfor blive forkælet hele 3 steder på samme tid!

3. Vinderen/offentliggørelsen

Den pige, der har flest stemmer ved konkurrencens afslutning, vinder den lækre præmie samt titlen som indehaver af de “flotteste naturlige bryster”.

Sker der det, at afstemningen bliver uafgjort mellem flere piger. Afgøres vinderen via en lyn-afstemning.

Konkurrencen løber til og med torsdag d. 28. december og vinderen vil blive offentliggjort på bloggen samme dag. Det er vigtigt, at holde øje med bloggen, da vinderen selv skal kontakte mig med de kontaktoplysninger, der er nødvendige for, at sende præmien afsted. Når disse oplysninger er modtaget, vil jeg give dem videre til Lovejoy, der herefter vil sende præmien til vinderen.

Kære mandlige følgere… Husk at stem når der bliver adgang til pigerne billeder! 😚

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here