Flirt på jobbet

PeterPeter30. januar 20184

Klokken er kun 11 og tiden snegler sig afsted. De mange faktura hober sig op, og din nærmeste chef har lige rykket for referatet fra sidste møde. Det hele ser uoverskueligt ud, og der er stadig en time til frokost. Jeg går hen i kopirummet for at hente mit print, og mens jeg står derinde kommer Karina forbi, smiler og sender mig det blik som får mig til at vågne. Mens jeg går tilbage til kontoret smiler jeg og tænker: “Det var ligegodt satans, flirtede hun med mig?”

Pludselig går det hele bedre, og med den gode fornemmelse i kroppen er klokken pludselig 15.30 og det er fyraften.

Vi mennesker elsker at blive bekræftet og tilbedt, uanset om det er i privatlivet, på arbejdspladsen eller i sportsklubben, og når dette sker vokser vi som mennesker. Men kan vi hjælpe vores kolleger til en bedre hverdag med en simpel flirt? Det korte svar er -ja, men inden vi flirter videre, er det en god ting at lægge sig en strategi hvordan man flirter. En ting er klart, hvis du vil flirte for at score, så slå dig endelig løs, men med denne lille flirteguide drejer det sig fortrinsvis om at få sine kollegaer til at føle sig bemærket hvilket, automatisk vil forbedre arbejdsmiljøet.

 

Flirt på jobbet – Sådan gør du!

Måske det lyder fjollet med en flirteguide på en side om erotik, men hvis man flirter til dagligt vil man få meget med i bagagen som kan hjælpe en når det virkelig gælder. Som mand kan jeg kun udtale mig for mit eget køns vegne, og selvom vi udadtil kan virke upåvirkede overfor en flirt, så vil vi alligevel tage den med os, og vokse en smule. Det hele skyldes den kemiudveksling som sker i hjernen. Når nogen komplimenteres udløser hjernen en lille portion dopamin som er hjernens belønningssystem.  Det samme gør sig gældende når vi har sex. Her udløser hjernen en kraftig dosis dopamin og efterlader os med følelsen af lykke, tilfredshed og velvære. Og hvis vi via flirt, uskyldig eller ej, kan give hinanden en succesoplevelse, er det på med vanten og komme i gang. Måske det giver bonus med en ultimative dopaminrus til julefrokosten 😉

Flirt er bestemt ikke raketvidenskab, men man skal dog huske at kigge indad og tænke på sig selv, når man kommer med den kække kommentar, som udløser dopaminrusen hos modtageren.

 

1. Gør andre glade på samme måde som du bliver glad

Hvis du bliver glad for ros, har det med garanti samme effekt når du roser. Det lyder plat men hvis folk kan lide dit hår, bliver det modsatte køn også glade når du kommenterer deres frisure.

 

2. Ros hvad der roses kan

Der er altid noget positivt at fortælle. Fokuser på skoene, kjolen eller andet som skiller sig positivt ud såfremt du ikke får et smil eller lign.

 

3. Vær ærlig!

Hvis du lyver falder flirten til jorden, og det opmuntrende ender med at blive kejtet.

 

4. Undgå banaliteter

“Dejlig røv” rammer sjældent plet. Vær i stedet raffineret og kommenter bukserne og spørg om de er nyindkøbte.

 

5. Vær banal 😉

Jeg ved godt det modsiger forrige punkt, men med et kæmpe smil virker når man træder ind på kontoret og siger “I ser sgu godt ud i dag”. Blink med øjet og du vil få samme svar tilbage.

 

6. Kropssprog er Alpha og omega

Husk at dit kropssprog afslører alt, og du skal udvise overskud og glæde. Den gode flirter ved hvilket smil der skal bruges, så modparten modtager flirten korrekt.  Et nemt råd er at lave to små løft med øjenbrynene, der signalerer at man viser interesse for den man taler til.

 

7. Berøring

Det kan være svært at have fysisk kontakt med en man møder på gangen eller aldrig har snakket med, men et klap på skulderen når man smalltalker ved kaffemaskinen kan gøre underværker.

Hvis man er i den heldige situation at man giver hånd, kan det såkaldte Obama handshake gøre underværker. Mens man giver sit håndtryk bruger man den frie arm til at tage fat om modtagerens albue eller skulder. Det får modtageren til at slappe af og ubevidst åbne op overfor giveren.

 

8. Kaffe

Det lyder plat, men har man en varm kop kaffe i hånden, har man ubevidst sendt et beroligende signal til modtageren. Som mennesker har vi stadig vores ur-instinkter, og varme forbinder man ubevidst med venskab. Derfor kan kaffen være med til at nedbryde en barriere og dermed være vejen til en lille flirt.

 

9. Rør ved dig selv

Dette råd gælder især kvinder som flirter med mænd. Det er dog ikke meningen man skal rage på sig selv når man flirter, men at køre hånden gennem sit hår, eller at massere sine skægstubbe sender et signal til modtageren at man er interesseret. Mange gør det rent faktisk ubevidst, så prøv at lægge mærke til det.

 

10. Husk en halspastil

Sørg altid for at have en Tic Tac eller et stykke slik i lommen. På den måde bliver mange grænser nedbrudt.

 

11. Husk på navne

I en stor virksomhed er der mange ansatte og der er svært at huske navnene. Men prøv at huske fornavnene på de mennesker du møder.  Et “Hej Inger” vil altid falde i god jord, da vedkommende automatisk vil glæde sig over at en “fremmed” husker ens navn.

 


 

Måske mine råd lyder letkøbte og ordinære, men uanset holdning, så virker de. Et godt råd fra mig skal dog være at man ikke går all in fra start, da det får folk til at trække sig tilbage. Husk samtidig på at kropssproget er vigtigere end de talte ord. Ydermere er det altid værd stikke finger i jorden og aflure situationen, da man altid skal vurdere hvilken flirt man skal bruge.

Men husk. Vær glad, positiv og udadvendt, måske det fører mere med sig end du har regnet med!

Mit generelle råd er at man bare skal flirte så meget man kan da det ikke kan gå galt. Det giver et bedre arbejdsmiljø og måske det også kaster noget af sig på den seksuelle konto. Tænk hvis man nu fik den dejlige unge praktikant under sine vinger eller hende den lækre BBW fra 2 sal faldt i gryden.

 

God jagt derude. Og husk at en flirt kan føre til mange ting.
Peter

Peter

Jeg er en ganske normal familiefar på 38, som nyder sex i sin naturlige form, men er nysgerrig og lader inspirere af erotikkens forunderlige verden. Jeg har gennem mit arbejde lært mennesker at kende og har stort indblik i sociale forhold, og hvordan mennesker interagerer i det daglige. Selvom jeg ser porno med silikonebryster og hele balladen, holder jeg mest af naturlige kvinder i al deres mangfoldighed. Tager gerne en debat op så længe den er lødig og sober.


4 kommentarer

 • PHL

  1. februar 2018 at 16:22

  Jeg vil sige at man skal tænke sig godt om….. Jeg har jeg brændt nallerne engang! En uskyldig flirt endte i komplet kaos! Sød pige…………. med en knap så sød kæreste 😉

  Svar

 • Stig

  1. februar 2018 at 17:27

  Jeg går helt klart ind for flirt på arbejdet. Så længe det er uskyldigt og det ikke sårer nogen.

  Svar

  • Ditte

   1. februar 2018 at 18:33

   Jeg arbejder i en frisørsalon.. Vi er 4 damer og en homoseksuel mand.. Jeg tror ikke jeg kommer langt med min flirteri 😀

   Svar

   • Peter

    1. februar 2018 at 21:03

    Den med frisørsalonen lyder kritisk ;-). Men For at underbygge Stigs kommentar, så er det præcis det jeg mener med mit lille skriveri. Flirt skal være sjovt for alle parter, og behøver ikke at have seksuelle bagtanker.

    Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor