Fetish Fredag! Hvorfor er BDSM blevet så populært?

Fetish Fredag! Hvorfor er BDSM blevet så populært?

Laura4. august 201711

Hvad er BDSM?

Siden jeg første gang eksperimenterede med BDSM sammen med min kæreste, har det udviklet sig ret hurtigt. Første gang var det ikke nær ligeså hårdt som det har udviklet sig til efterfølgende, men den beretning kan du jo så se frem til 😉 Jeg elsker dominanslege med bondage, spanking, kvælertag og deepthroat! Det lyder voldsomt, men tillid til sin partner er et absolut must, når man skal lege med BDSM.

BDSM er en amerikansk betegnelse, der kendetegner bestemte seksuelle lyster.
Undergrupperne beskrives i forkortelsen BDSM: Bondage, Dominans/Disciplin, Submission (underkastelse), Sadisme og Masochisme (eller Sadomasochisme).

Du har sikkert hørt en masse om kinky sex, spanking og bondage i de sidste par år, og du kan endda være lidt træt af, at støde på det allevegne…

 

Hvorfor er verden helt besat af spanking og bondage lige pludselig?

 

Mediernes påvirkning

De tidspunkter, hvor spanking og bondage udelukkende blev set på som noget for “perverse typer”, er nu heldigvis langt bag os. BDSM og kink, er nu ikke længere fremmedord for helt normale danske par. Først kom 50 shades of Grey-bøgerne. – Bøgerne som fandt husmoderens indre luder frem.

Herefter fik den ene 50 shades film efter den anden, præmierer i biograferne og alle sæder var fyldt op med liderlige husmødre fra nær og fjern!

Sexshops rundt omkring på nettet, fandt hurtigt ud af hvad der gik som varmt brød, efter kvinderne i hjemmet var vågnet op til en ny verden. Fifty shades of grey’s egen produktkollektion kom til salg på diverse sexshops og bondageudstyr har aldrig været mere populært!

 

Er du til hardcore BDSM, kan du besøge denne side ⚠ den er ikke for sarte sjæle!! Jeg må nok sige, at efter et besøg på nævnte side, er jeg nu helt sikker på, at jeg er til den blødere side af BDSM 😉

Spanking og bondage: En positiv indvirkning

Spanking og bondage har altid været populært, men nu er det blevet skubbet under det almindelige spotlight og er blevet “normaliseret” – også i det offentlige rum. Flere mennesker end nogensinde spørger, hvad spanking og bondage er, og overvejer om de selv gerne vil eksperimentere med en form for BDSM. Sexlege hvor kontrolleret rollespil, spanking og bondage finder sted, er uden tvivl en stærk måde at øge intimitet mellem par. Selvom samtykke og tillid altid skal være grundlaget for sex, er det aldrig mere åbenlyst til stede, end når nogen er så sårbare, som under spanking og bondagelege.

 

Nå, hvad skal du og fruen så lave i weekenden?

– Jeg har en idé! Men inden i kaster jer ud i det helt store spankingshow, har jeg en begynderguide til jer.

 

Aftal altid spillereglerne på forhånd
 • Hvad er ‘go & no-go
 • Vær helt enige om, hvad der er tilladt og hvad der ikke er.
 • Hvis i på forhånd har aftalt at det skal gå rigtig vildt for sig, foreslår jeg at i laver et stopord/stoptegn (læs længere nede).

 

Afstem jeres forventninger til BDSM og til hinanden
 • Hvad forventer I når I skal prøve BDSM? Hvad vil i hver i sær gerne opnå? Handler det i første omgang blot om at opnå tryghed ved situationen eller om at I begge skal opnå orgasme?
 • Uanset hvad jeres forventninger er til BDSM, så er det vigtigste at I er åbne om det og kender til hinandens forventninger.

 

Aftal stopord/stoptegn (især hvis I afprøver S/M)
 • Vælg et ord som ikke naturligt forekommer i legen! “Stop”, “av” og lign. ord, kan godt være en del af legen, uden man nødvendigvis skal stoppe – derfor er det rigtig vigtigt at have et stopord/stoptegn.
 • Hvis ikke brugen af ord er mulig, kan man i stedet bruge et tegn. Det er en god idé at have aftalt både et ord og et tegn.
 • Aftal et stopord/stoptegn selvom I ikke regner med at få brug for det – better safe than sorry!

 

 

Kom godt igang

I øjeblikket kører Sinful.dk med en kampagne hvor man kan vælge enten 3 ting for 200,- af disse produkter eller 2 ting for 300,- af disse produkter. Heriblandt håndjern, blindfolds, glidecreme, pisk, vibratorer osv…. En masse til oplagte produkter til bondagelege.

⬅ Prøv Master & Slave spillet med 13 accessories inkluderet!

God weekend og go’ sexlyst !  😉

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


11 kommentarer

 • Karina

  7. august 2017 at 10:02

  BDSM (eller i hvert fald SM) er en del af mange parforhold. Tror man skal blandt de kedelige sexliv hvis man skal finde en mand der ikke godt kan lide at give hans kæreste et rap i røven 😉

  Svar

  • Laura

   11. august 2017 at 9:37

   Jeg tror du har ret i at de fleste mænd gerne giver deres kæreste/kone et smæk bagi, men i det heletaget tror jeg der er meget mænd gerne ville med deres partner, som hun måske ikke altid er helt med på 😉

   Svar

    • Laura

     18. august 2017 at 14:02

     Du fik lige æren af at være skyld i mine 2 første orgasmer i dag 😉

     Svar

     • Martin

      18. august 2017 at 15:40

      Ummm, lækkert! Det er jeg glad for. Gad godt have været en flue på væggen. Eller endnu bedre: have været den, der fik dig til at komme 🙂

 • Hans

  8. august 2017 at 16:26

  Herhjemme har det været en del af hverdagen i flere år. Vi er glade for at der er kommet mere fokus på det og ikke mindst en masse nyt legetøj i butikkerne

  Svar

  • Laura

   11. august 2017 at 9:35

   Du har ret – det kan helt sikkert ses på udvalget af legetøj 😉 (y)
   Knus

   Svar

  • Laura

   11. august 2017 at 9:34

   Tak Martin, det glæder mig at du syntes om den! 🙂

   Svar

 • Pingback: 7 ud af 10 mænd har mindst en af ​​disse Fetishes > Lauras Univers

 • jennifar

  23. november 2017 at 8:00

  Very interesting,good job and thanks for sharing such a good blog.your article is so convincing that I never stop myself to say something about it.You’re doing a great job.Keep it up
  Dating And Sex Online

  Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor