Er sugardating bare et dæknavn for prostitution?

Er sugardating bare et dæknavn for prostitution?

Laura26. januar 20180

Pas på! Det er en fælde

Der er da ikke noget at sige til, at mange kvinder falder i sugardating “fælden”, når de opdager hvor lækkert et liv deres sugardaddy kan tilbyde dem!

Lad os antage at du er en kvinde… Du har mødt en skøn mand som forkæler dig med en masse materielle ting og du er altid “up to date” med de nyeste trends. Du mangler aldrig noget.. Du modtager middage, tøj og får betalt flere af dine regninger… Måske er du også med ude og rejse.. Det eneste din sugardaddy egentlig ønker at få igen, er “lidt action på lagnerne”… Bum bum!

 

Men hvad er sugardating?

Hvis du enten har levet med en sugardaddy eller gør det nu, beklager jeg, at jeg er den der skal bringe dig nyheden, men du er i gang med at prostituere dig selv! Egentlig er du det man kalder en (undskyld) luksusluder Det klinger rigtig grimt og jeg er bestemt ikke ude på at fornærme nogen, men jeg kender ingen andre synonymer – ellers havde jeg valgt et andet ord! Men du bader dig i materielle ting og lever måske livet på første klasse – Gæt
hvem der også gør det? – Lige præcis 😉
For guess what, der findes andre prostituerede end dem der står på gaden! Nogle med dæknavnet sugarbaby…
Beklager, men du må ud af din boble og indse at sugardating er prostitution på 1. klasse.

 

Kan man så ikke modtage gaver fra en date?

….Jo, man kan selvfølgelig godt modtage gaver fra en date uden at være Sugarbaby.
Dette drejer sig om bevidst sugardating.. Hvis du dater en skøn mand som du ville være sammen med for ham og ikke hans penge, er det selvfølgelig ikke automatisk sugardating, fordi du modtager en gave eller han hjælper med en vandregning – men lad nu være med at lyve overfor dig selv: Ville du være ligeså interesseret i ham, hvis han ikke havde penge til at forkæle dig??

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor