“Er det forkert at smage sin egen sæd?”

“Er det forkert at smage sin egen sæd?”

Laura11. august 20171
<div class="bt_bb_wrapper"><blockquote class="td_quote_box td_box_center"> <p style="text-align: left;">Hej, det spørgsmål jeg har er, hvad er dine tanker om en mand, der smager sin egen sæd? Er det normalt eller er det helt forkert?</p> <p style="text-align: left;">Jeg havde ikke tænkt på de før en pige gav mig et blowjob og spurgte mig om jeg nogensinde havde smagt min egen sæd. Først troede jeg, det var underligt eller lidt homoseksuelt, men nu er jeg nysgerrig efter, hvordan det vil smage og ideen tænder mig. Er det normalt? Homoseksuelt? Eller burde flere fyre gøre dette?</p> <p style="text-align: left;">– Mathias</p> <p style="text-align: left;">Spørgsmål stillet af: Mathias</p> </blockquote> <p><em>Hej Mathias.</em></p> <p><em>De fleste mennesker vil smage deres egne intime væsker på et eller andet tidspunkt, og det er ret almindeligt at smage dem – udelukkende af nysgerrighed. Hun har måske spurgt for at høre, om hun kunne tillade sig at kysse dig efter blowjobbet, hvilket netop er det tidspunkt hvor mange mænd smager deres egen sæd – frivilligt eller ufrivilligt.</em></p> <p><em>Det er bestemt ikke homoseksuelt. Det er op til den enkelte om, hvorvidt det er noget de gerne vil prøve, men det er da en fordel, hvis du ikke er bange for at smage din egen sæd, hvis hun ønsker at kysse dig efter oralsex.</em></p> <p><em>Jeg har smagt på mig selv og jeg synes at jeg smager skønt. Det er godt lige at vide <a href="https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/15584144" target="_blank" rel="nofollow noopener">hvad man byder sin partner</a>.</em></p> <p><em>Knus Laura.</em></p> <p> </p> <p><strong>Husk at du også kan stille dit spørgsmål til mig – det gør du ved at sende mig en mail med emnet “brevkasse”.</strong></p> <p> </p> </div>

Hej, det spørgsmål jeg har er, hvad er dine tanker om en mand, der smager sin egen sæd? Er det normalt eller er det helt forkert?

Jeg havde ikke tænkt på de før en pige gav mig et blowjob og spurgte mig om jeg nogensinde havde smagt min egen sæd. Først troede jeg, det var underligt eller lidt homoseksuelt, men nu er jeg nysgerrig efter, hvordan det vil smage og ideen tænder mig. Er det normalt? Homoseksuelt? Eller burde flere fyre gøre dette?

– Mathias

Spørgsmål stillet af: Mathias

Hej Mathias.

De fleste mennesker vil smage deres egne intime væsker på et eller andet tidspunkt, og det er ret almindeligt at smage dem – udelukkende af nysgerrighed. Hun har måske spurgt for at høre, om hun kunne tillade sig at kysse dig efter blowjobbet, hvilket netop er det tidspunkt hvor mange mænd smager deres egen sæd – frivilligt eller ufrivilligt.

Det er bestemt ikke homoseksuelt. Det er op til den enkelte om, hvorvidt det er noget de gerne vil prøve, men det er da en fordel, hvis du ikke er bange for at smage din egen sæd, hvis hun ønsker at kysse dig efter oralsex.

Jeg har smagt på mig selv og jeg synes at jeg smager skønt. Det er godt lige at vide hvad man byder sin partner.

Knus Laura.

 

Husk at du også kan stille dit spørgsmål til mig – det gør du ved at sende mig en mail med emnet “brevkasse”.

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


1 kommentar

  • Torben

    25. august 2017 at 13:18

    Jeg har smagt min egen sæd 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor