“Er det forkert at smage sin egen sæd?”

Smage egen sperm

Hej, det spørgsmål jeg har er, hvad er dine tanker om en mand, der smager sin egen sæd? Er det normalt eller er det helt forkert?

Jeg havde ikke tænkt på de før en pige gav mig et blowjob og spurgte mig om jeg nogensinde havde smagt min egen sæd. Først troede jeg, det var underligt eller lidt homoseksuelt, men nu er jeg nysgerrig efter, hvordan det vil smage og ideen tænder mig. Er det normalt? Homoseksuelt? Eller burde flere fyre gøre dette?

– Mathias

Spørgsmål stillet af: Mathias

Hej Mathias.

De fleste mennesker vil smage deres egne intime væsker på et eller andet tidspunkt, og det er ret almindeligt at smage dem – udelukkende af nysgerrighed. Hun har måske spurgt for at høre, om hun kunne tillade sig at kysse dig efter blowjobbet, hvilket netop er det tidspunkt hvor mange mænd smager deres egen sæd – frivilligt eller ufrivilligt.

Det er bestemt ikke homoseksuelt. Det er op til den enkelte om, hvorvidt det er noget de gerne vil prøve, men det er da en fordel, hvis du ikke er bange for at smage din egen sæd, hvis hun ønsker at kysse dig efter oralsex.

Jeg har smagt på mig selv og jeg synes at jeg smager skønt. Det er godt lige at vide hvad man byder sin partner.

Knus Laura.

 

Husk at du også kan stille dit spørgsmål til mig – det gør du ved at sende mig en mail med emnet “brevkasse”.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here