Er det forkert at fantasere om Rapeplay?

Er det forkert at fantasere om Rapeplay?

Laura30. januar 20186

Jeg har modtaget mange spørgsmål gennem mine 6 år som sexblogger og flere af dem har handlet om fantasier – og bekymringer omkring dem. Det er vigtigt at slå fast, at fantasier er fantasier. Se bare hvor populært mor/søn-sex eller far/datter-sex er indenfor porno. Det er nok de færreste af dem der sidder og ser disse film, der ønsker at have sex med deres forældre eller deres børn!

 

 

En voldtægtsfantasi??

Rapeplay er på dansk “voldtægtsleg”, men det handler jo ikke om lysten til at blive voldtaget! Ingen kvinder fantaserer om psykisk varige mén. Rapeplay-fantasien handler om magt og frivillig afmagt.. Rapeplay er som jeg ser det, i virkeligheden bare en udvidelse til BDSM-legen. Derfor er jeg ikke vild med at kalde det “voldtægtsleg”, men vil i stedet kalde det “tvunget sex”.

 

 

Rapeplay er ikke voldtægt!

Det er vigtigt at understrege, at voldtægt på ingen måde er OK!!
Der er langt fra en uskyldig fantasi med sin partner til overgreb på et andet menneske!!

Voldtægt er, når han fjerner al hendes magt og gør ting, som hun ikke vil have. Rapeplay er derimod, når hun giver ham al kontrol, lader ham tage magten fra hende og gøre ting ved hende, som hun gerne vil have. Det er to helt forskellige ting.

Jeg skal ærligt erkende, at min kæreste og jeg, ret godt kan lide at lege med tanken om at han tager al magten.. Meget hen af BDSM, men jeg stritter mere imod… Ikke fordi, at jeg ikke kan lide det (tværtimod), men fordi, at når jeg stritter imod, tager han mere fat og det tænder mig helt vildt!

 

 

Bortførelse

Hvis i vil afprøve Rapeplay hvor manden bortfører kvinden og hun også er 100% med på den, er det en god idé at han forbereder nogle ting på forhånd. Manden skal blandt andet finde et sted han skal bortføre kvinden til – altså et sted, udenfor hjemmet.

Jo mere planlægning og forberedelse der er klaret på forhånd, jo glattere vil legen/scenen gå. Jeg vil anbefale, at lave et  to-go-kit til senere. Nogle mennesker tror, at dét, at have et “to-go-kit” ødelægger spontaniteten, men din kvinden vil aldrig vide, at det er der … manden kan f.eks. holde det gemt i bagagerummet på bilen.

Mange der fantaserer om Rapeplay, ønsker at have bortførelsen med. Man kan selvfølgelig godt lege det i hjemme (måske det er en god start?), men et nyt og fremmed sted og nye rekvisitter, kan få det til at virke meget mere ægte. Personligt, er det fint for mig, at blive taget af min kæreste derhjemme, i de trygge rammer. Det ødelægger ikke min oplevelse, da det egentlig ikke er scenens udseende det kommer an på for mig, men min kærestes spil. Jeg ved dog, at det for mange handler om at sætte et realistisk billede op, og der virker en mørk skov, rasteplads, offentligt toilet, parkeringskælder måske bedre.

 

Gør det mere realistisk

For at gøre legen endnu mere realistisk, kan man sætte den helt store “bortførelsesscene” op. Manden kan overraske kvinden efter arbejde, når hun er ude og handle, på en parkeringsplads, til en fest eller endda derhjemme. Han skal bortføre hende når ingen kigger (det er vigtigt at sørg for, at bekymrede tilhængere ikke ser det og ringer til politiet!), Bind hende og tving hende ind i en bil. Hvis hun ikke ved, hvornår eller hvordan det vil ske, bliver oplevelsen også mere realistisk for hende – bare sørg for, at få samtykke engang før.

En ide er, at overraske hende og tvinge hende ind i bilen. Brug fysisk kraft – det kan vi kvinder godt lide. Det kan føles skræmmende og ægte, selvom vi ved, at det er vores egen mand. Bind og gag hende, kast hende ind på bagsædet og dæk hende med et tæppe. Kør hende til et ikke-afslørende sted. De fremmede omgivelserne er for hende, skræmmende og mere realistisk, så prøv at finde et sted langt hjemmefra eller hvor hun aldrig har været og ikke genkender sine omgivelser.

 

Rapeplay To-Go-Kit

Til længere bortførelse
  • Frækt lingeri eller andet slutty tøj, du gerne vil tvinge hende i.
  • Ekstratøj: Bluse, BH, Trusser, Bukser, Strømper, Behagelige sko.
  • Hårbørste og elastik.
  • Deodorant.
  • Makeup.
  • Tandbørste og tandpasta.
  • Evt. medicin, hvis din partner tager sådan noget.
  • Andre praktiske ting som kontaktlinser/briller.
Til dig

 

Uanset hvad du vil og har brug for at få ud af hele setup-et, skal du kommunikere med din partner for at få det. Det er meget usandsynligt, at hun bare vil reagere på den måde, du drømmer om, hun gør. Nogle kvinder kæmper, nogle skriger, nogle går helt i stå og andre opfordrer dig til at kneppe dem hårdere. Uanset hvilken reaktion du er ude efter, skal du snakke med din partner på forhånd. Fortæl om dine Rapeplay-fantasier og hvad du finder sexet ved netop denne fantasi. Del dine drømme og hvad der sker i dine fantasier: Hvad sker der? hvordan reagerer dit offer? hvad laver hun? Siger hun noget særligt? På den måde, bliver oplevelsen en succes for jer begge.

 

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvad i mener om Rapeplay i en kommentar herunder, og om i selv fantaserer om det/har prøvet det? 👇

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


6 kommentarer

 • andreas

  31. januar 2018 at 18:04

  Altså rapeplay præsenterer ikke voldtægt ligesom sm ikke repræsenterer vold mod kvinder.. Så helt enig Laura..

  Svar

  • Laura

   5. februar 2018 at 6:39

   Sådan 😉

   Svar

 • Niels

  31. januar 2018 at 19:01

  Intet forkert i en uskyldig leg hvor begge partner er indforstået med “reglerne”. Dejligt at du også tager emner som disse op.
  Vh. Niels

  Svar

  • Laura

   5. februar 2018 at 6:40

   Tak Niels! ☺️

   Svar

 • jens

  1. februar 2018 at 9:02

  jeg er enig, der er ikke en sammenhæng mellem at dyrke og være

  ageplay – pædofil
  rapeplay – voldtægt
  sm – vold

  Det er som at sige, hvis du ser/læser en krimi så bliver du morder.

  Dem som begår forbrydelserne vil gøre det alligevel, for det er nogle andre begrænsninger de manger

  Svar

  • Laura

   5. februar 2018 at 6:41

   Gode eksempler! Det var netop det jeg ville frem til! ☺️☺️

   Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor