En pinlig date

En pinlig date

Laura7. juni 20180

Jeg lå i aftes og så Disaster Dates og kom sådan til at tænke på en af mine egne kiksede dates 😆

Vi skrev længe sammen på Dating.dk. Han var flot, sød og charmerende. Kemien var der helt fra start og jeg tænkte, at ham skulle jeg møde! Heldigvis skulle det vise sig, at han havde samme ønske, og tog første initiativ. Vi aftalte at han skulle besøge mig en fredag og han dukkede op som aftalt. Han var lidt lavere og en vejede en smule mere end på hans billeder, men det var ikke en dealbreaker for mig. Det vigtigste var helt klart, at kemien var der….

Det var den så ikke rigtig…

Han virkede utrolig nervøs, hvilket var forståeligt, men jeg håbede nok på, at han kunne lægge sin nervøsitet lidt til side og virke afslappet, ligesom jeg gjorde. I den anspændte stemning, sad vi og snakkede i min alt, alt for stille stue. Man kunne næsten høre uret tikke… Jeg skulle virkelig holde samtalen igang – og det gjorde jeg så også… Men når snakken ikke bare glider fra begge parter, kan man næsten ikke undgå en pinlig akavethed… Lige som vi sidder i vores meget anspændte “samtale” eller envejs-dialog, begynder et par et sted i opgangen, at dele deres hede stund med os. Og det var ikke kun stønnen, men “knep mig hårdt, skat” og “du knepper som en luder” osv….

Ja ja, stemningen var jo ikke akavet nok i forvejen! Hvor mange ville have grint og lavet sjov med det de hørte, blev det bare endnu mere pinligt for os!

Jeg opgav at holde samtalen igang og vi valgte i stedet, at finde en film i tv’et for samtidig, at lukke det eventyrlystne pars sexliv ude.

Den eneste film der var på tv den aften, var Knocked up, som handler om to fremmede, der efter et engangsknald, skal være forældre… Ikke så passende en film til en (i forvejen akavet) første date…

Da vi sidder og ser film, med en meters distance mellem os i sofaen, kommer min kat gående forbi med noget i munden. Min date siger: “Ej hvor sjovt, bærer han rundt på ting?” Jeg griner lidt og siger: “Ja, det er meget typisk ham”… Indtil jeg får set, at det er et brugt hygiejnebind, som han har fisket op af toiletspanden. For helved kat! Så vær dog på min side! Går meget hurtigt over mod min kat, stiller mig foran den, for at skygge, og hiver bindet ud af munden på den. Og så er det ellers bare med hastige skridt, mod skraldespanden. Min date spørger, hvad det var, katten havde fundet, og jeg svarer dumt, at jeg faktisk ikke ved hvad det var, men jeg kunne se på ham, at han udmærket havde set det. Om ikke andet, da jeg skulle luske mig forbi med det, ud til skraldespanden.

Her vælger jeg så at lave den klassiske… Måske du selv har brugt den? Jeg sendte en sms til min veninde om, at daten skulle slutte og at hun skulle ringe. Jeg ved, at det er tarveligt, men jeg syntes, at jeg reddede vores begges aften her! 😅

Min veninde ringer og jeg fortæller min date, at jeg må stoppe daten…

Vi mødtes aldrig igen 😄

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor