Blowjob – Bliv en glad giver!

Blowjob – Bliv en glad giver!

Laura29. august 20174

Et blowjob skal ikke udføres halvhjertet

Der er de kvinder, der står solidt på “Jeg elsker at give blowjob”-siden. Dem der er på “Ugh. Nej tak!”-siden… Og så er der dem i midten, der ikke rigtig kan lide det, men gør det alligevel.

Hvis du er én af de to sidste grupper, er denne artikel for dig…

 

Lær at nyde, at give din partner et blowjob

Misforstå mig ikke, du vil nok aldrig konvertere til “penis-hviskeren”, men jeg vil gerne tilbyde dig at se et andet perspektiv på det, at give blowjob og måske – bare måske – vil du lære at elske det!

At give et blowjob er en af de mest magiske oplevelser for din mand, men det er ikke noget, der kan udføres halvhjertet, hvis det også skal give ægte nydelse. Du er nødt til at gå all-in for din mand her 😉

 

Værdsæt din magt

Når en mand tillader dig at tage hans penis ind i munden, giver han dig en enorm mængde magt. Du kan skade ham eller give ham nydelse – han er fuldstændig sårbar. Værdsæt din magt og ej den fuldt ud – det er erotisk og sexet af h…… til. Han stoler på dig, og den tillid er noget, der skal værdsættes!

Paradoksalt nok tager du en underdanig position, samtidig med at den omfatter en hel del magt. Modsigelsen og samspillet mellem at være de to tilstande på én gang, er ret pirrende – også for din mand.

Se på din mand, mens du giver ham nydelse. Se hans krop spænde og slappe af, hans ånde stiger og falde i rytme med dig. Nyd at se på ham mens han begynder at miste kontrollen og overgive sig til fornøjelsen. Kig ham i øjnene mens de fyldes med ekstase.

Styr tempoet. Tag ham helt op til skyerne og ned igen. Lyt til hans vejrtrækning og de lyde, han laver, når han mærker dine læber på hans hårde pik. Lad være med at se det som et “job” du skal have færdigt, men som en oplevelse for jer begge – vær i nuet!

Lad noget lys være tændt, så du kan se hans ansigt. Lejlighedsvis skal du kigge på ham. Måske vil du blive overrasket over det du ser. For mange mænd, der modtager euforisk oralsex, er det som en uventet gave, han virkelig ønskede sig og endelig har fået.

 

 

Giv ham følelsen af at være værdsat og elsket

For mange er modtagelse af oralsex utrolig intimt, og fordi de føler sig trygge, værdifulde og holdt af, øger det deres ønske om at gøre det samme for dig.
Jeg foreslår ikke, at du gør det af den grund – men det kunne jo ske at det var en bonus-konsekvens 😉

Når du giver din kæreste et blowjob, hjælper det ham med at føle sig fuldt accepteret, velkommen og lidenskabeligt ønsket. Jeg har kendt mænd, der opfatter deres partners manglende vilje til at engagere sig med dem på dette niveau, som en afvisning. Medmindre du er en fantastisk skuespiller, kan de fleste mænd fortælle godt fornemme når du faker eller bare gerne vil have det overstået.

 

Eksperimentér… Rom blev ikke bygget på en dag!

Se nogle videoer om forskellige teknikker. Eksperimentér. Øve dig. Se dét at give din kæreste/mand et blowjob, i et nyt perspektiv og oplev hvordan det forvandler dit forhold, både til ham, din seksualitet og til dig selv.

 

God fornøjelse 😉

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


4 kommentarer

 • Mig

  29. august 2017 at 13:18

  Har du ikke en facebookside?

  Svar

  • Laura

   8. september 2017 at 0:56

   Nej, det har jeg indtil videre valgt fra, desværre 🙂

   Svar

  • Laura

   8. september 2017 at 0:56

   Fedt Martin! Mange tak for den gode samling!

   Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor