Hvad er edging og hvordan gør du?

Hvad er edging og hvordan gør du?

Laura20. februar 20180

Nå, hvad er Edging?

Edging er med kort træk, at tage dig selv, eller blive bragt, til orgasmens punkt og derefter stoppe inden du når klimaks.

Men hvorfor vil man dog det?

Det er jo egentlig et godt spørgsmål, for orgasmen er jo den bedste del… Så hvorfor ville nogen gerne springe den over??

Edging gør faktisk den endelige orgasme meget kraftigere.
Den øgede blodgennemstrømning og følsomhed i en kønsorganerne, skaber en mere dramatisk orgasme, såvel som det psykologiske aspekt ved at ville have det, du ikke kan få. Nogle mennesker kan bruge Edging som en kontrolmetode. Det er en måde, at lege med den person, du har sex med – også som en kinky lille dominans-leg. I modsætning til masser af BDSM-leg involverer det ikke smerter, så det kan være et rigtig godt sted at begynde, at udforske mild dominans i soveværelset.

 

Hvem gør det?

De mest almindelige diskussioner om Edging, er hvad angår mænd. Det er tilsyneladende fantastisk til at gøre mænd hårdere og mere spændende og kan kompensere for milde potensproblemer eller lav libido (Libido er latin og betyder lyst/begær/ønske).

Men det er ikke kun for mænd. Kvinder kan også forstærke deres orgasme med Edging!

 

Hvor lang tid kører du på?

Alle er forskellige.

Nogle mennesker kan lide at nå lige ved grænsen til orgasme og trække tilbage en eller to gange, før de har en orgasme. Andre vælger at Edge mange gange, før de i sidste ende giver sig helt hen og får orgasme. Og så er der dem, der kan lide at Edge så meget, at de vil holde igen og igen uden at lade sig komme. Sidstenævnte skulle have en medalje for seriøst selvkontrol!

 

Hvordan gør man?

Det er meget nemmere at eksperimentere med Edging gennem onani. Når du onanerer, kan du lære, at blive super bevidst om, hvor tæt du er og hvornår du skal stoppe. Nogle mennesker kan godt lide at trække sig fuldstændig, mens andre blot nedbringer intensiteten.

 

Er det noget du skal prøve?

Tja, hvorfor ikke?

Man siger, at en person skal prøve alt i livet mindst én gang – med undtagelser fra incest og andre ulovlige/umoralske handlinger….

Og seriøst, “Blå boller” er ikke noget der eksisterer og det vil derfor heller ikke ske her ;o) At lege med Edging er helt uskadeligt – Prøv det!

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor