Er jeres sexliv ved at dø?

Er jeres sexliv ved at dø?

Laura14. oktober 20170

I begyndelsen var alt sex bare det skønneste! Det var nyt og spændende, og i kunne slet ikke få nok af hinanden!

…. Men så gik årene, ik?

Bare rolig – mange par har det som jer!

 

Hvornår var sidste gang i havde det rigtig sjovt sammen? Jeg taler om at bruge tid sammen… Grine og “lege”. Sjov er limen der holder jer sammen og som får jer gennem de vanskelige tider.

Her får du 6 tips til, hvordan i får gnisten tilbage!

 

Prøv noget nyt

Det er på tide at træde ud af din comfort zone. Bryd væk fra den samme dag-til-dag rutine. Meld jer begge syg på en onsdag. Hop ud i en bil og kør ud og oplev dagen sammen. Prøv en ny eksotisk restaurant. Tag på en spontan weekend-getaway.
– Dette vil bidrage til at bringe nogle af denne spænding tilbage til forholdet, som du havde i starten.

 

Spil Twister sammen

Vi voksne glemmer altså at lege! Vi glemmer hvor vigtigt det er at spille og have det sjovt med hinanden. Når man spiller et spil som Twister (beklædning valgfri), er i nødt til at røre hinanden.

Berøring er bare så vigtigt! Jeg kan personligt ikke falde for en mand før jeg har mærket hans berøringer – hvorfor skulle man så kunne holde gnisten ved lige hvis ikke der er nogen kropskontakt? Jo mere i spiller sammen og røre hinanden, jo bedre. Næste gang du er i køkkenet, gnide dig op af din mand eller tag rundt om din kvinde.

 

Snak, snak, snak

Jeg ved, at det lyder simpelt. Men mange par kommer væk fra det med årene. Nu mener jeg ikke samtaler om ting som er nødvendige at snakke om – såsom børnene eller andre praktiske ting. Jeg taler om en rigtig god samtale med din partner.

Det er her, én person er taleren og én person er lytteren. Sørg for at lytte med empati til hinanden. I skal kende de vigtige ting, der sker i hinandens liv. Afsæt tid dagligt til det – Måske når i ligger i sengen om aftenen. Gå 30 min. tidligere i seng, hvis det er dét der kræves.

Ved i ikke hvor i skal starte, eller har i svært ved at komme i gang med den nære kommunikation? Roder i rundt “vejret har været dejligt i dag” eller “Lene fra kontoret’s søn, starter i skole på mandag”, så er Dialogspillet et rigtig godt redskab! Dialogspillet er udviklet af parterapeut Tomas Friis og har til opgave at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i dig og din partners samtaler. Spillet kan købes hos Sinful og koster 248,-

 

Arbejd på det

Vi lever i et samfund, hvor vi bliver ledt til at tro, at når man bliver gift, vil alt falde på plads. Hvis du har været i et længerevarende forhold, ved du, at dette på ingen måde er sandt!

Parforhold er ikke raketvidenskab, men de kræver arbejde. Vær ikke bange for at stille din partner spørgsmål eller lade din partner vide, hvordan du føler og hvad du har brug for. Vær åben for din partners ideer. Så viser du, at du accepterer indflydelse fra din partner.

Disse små ting vil gøre en stor forskel i det lange løb. Dit hårde arbejde vil have en stor positiv effekt på jeres forhold.

 

Stop med at kaste skylden på din partner

Et forhold er ikke “Mig”, men “vi”. I er i det sammen. Det er her kompromis kommer ind. Når du ikke på kompromis i et forhold, skaber du et “jeg vinder”, “vi taber”-scenarie. Kilden til alt ondt i et forhold.

Prøv at arbejde på at have forståelse og tålmodighed med din partner.

 

Tro på, at du ser godt ud – for det gør du!

Du kan måske føle at din partner ikke længere finder dig tiltrækkende  og det kan selvfølgelig skade dit selvværd – hvilket kan skade sexlivet endnu mere. Start med at kigge i spejlet og overbevis dig selv om, at du er sexet. Brug tid på dig selv!

Tag et skumbad, køb noget nyt tøj, en ny duft osv… Efter at have været gift i et stykke tid, kommer man nemt til at glemme sig selv. Det gør både at du ikke længere føler dig lige så attraktiv og at din partner måske også savner at du gør noget ud af dig selv – om ikke andet, for at din kæreste føler at du gør noget for at imponere ham/hende.

 

Overrask hinanden! Vis din kæreste at du tænker på ham/hende

Inviter din kæreste på middag ude i byen eller køb en lille personlig gave.. Alt der kan bekræfte at du tænker på ham eller hende.

Læs også: Nøglen til et lykkeligt parforhold

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor