Derfor tænder mange mænd på modne kvinder

Derfor tænder mange mænd på modne kvinder

Laura2. december 20170
Du tror måske, at det, at være en fræk yngre kvinde, er mere attraktiv for mænd end en kvinde der har været omkring møllen, men der er altså noget om ældre kvinder, der driver mænd helt vilde.

 

De er i kontrol over deres hormoner

Det er klart, vi taler ikke så meget om kvinder, der går gennem overgangsalderen, men ældre kvinder er mindre tilbøjelige til, at have de irrationelle følelsesmæssige udbrud som en yngre kæreste har en del flere af.

Ingen mand ønsker, at føle sig ansvarlig for en piges følelser, det tager det sjove og sexede ud af forholdet. En ældre kvinde hviler mere i sig selv, er måske ikke ligeså skrøbelig og tager ansvar for hendes egne følser.

Råd til yngre kvinder: Pas på, ikke at være følelsesmæssig sårbar. Vær i kontrol over dine humørsvingninger.

 

De ved hvad de laver i sengen

‘Practice makes perfect’ og en ældre kvinde har nok et par frække tricks i ærmet.

Der er større sandsynlighed for, at hun er i kontakt med sin seksualitet og ved præcis, hvordan hendes krop fungerer, hvilket gør det lettere for en mand at behage hende under akten.

Råd til yngre kvinder: Lær din krop (og orgasmer) at kende. Onaner en hel masse og læs artikler om sex/se porno.

 

De er ikke besatte af ‘den perfekte krop’

Mænd er tiltrukket af de naturlige kurver hos kvinden. Ofte er unge piger alt for anspændte under sex, grundet dårligt selvværd. Mange ældre kvinder har fået børn og er ikke længere besat af perfektion, men er mere frigjorte og giver sig helt hen til nydelsen, uden at gå op i deller, appelsinhud og strækmærker.

De ved, de har fejl, de ved også, at dette ikke påvirker den glæde, de kan give eller modtage under sex.

Råd til yngre kvinder: Lad være med at gå efter det perfekte! Vær stolt af dine kvindelige former. Vi har alle fejl!

 

De har ikke travlt med at skulle binde sig

Der er større chance for, at en ældre kvinde har været i et eller flere lange forhold førhen og at hun derfor ikke har travlt med, at få sat en titel på jeres forhold til hinanden. Hun er afslappet og tager tingene stille og roligt.

Råd til yngre kvinder: Nyd det der er foran dig. Lev i nuet. Hvis i er ‘meant to be’ skal det nok ske. Spar på titlerne og nyd i stedet for, hvor i er lige nu.

 

De er mere uafhængige

Hun har sandsynligvis hendes egen karriere og/eller en famiilie at tage sig af… Med andre ord, har hun sit eget liv!

En mand finder det attraktivt, at kvinden ikke er totalt afhængig af ham. Hun har hendes prioriteter i orden, og det er ikke altid manden. Han er dog meget velkommen i det liv, hun allerede har bygget.

Råd til yngre kvinder: Lad være med at fokusere udelukkende på ham. Fokuser på dig selv og dit eget liv.

 

De ved, hvordan man udviser autoritet

Mænd elsker det faktum, at en ældre kvinde ikke vil lade ham træde på hende. Hun ved, hvad hun vil, og hun ved, hvor og hvordan hun ønsker det. Det er sexet, når en kvinde tager kontrol!

Råd til yngre kvinder: Find selvtilliden frem! Hvis du vil have noget, skal du ikke klynke om det til dine veninder – gå ud og tag det!

 

De har deres egne penge og måske eget hus, bil osv..

Der er ingen forventninger placeret hos manden, fordi hun stort set har alt, hvad hun har brug for i livet. Hun har ikke travlt med at flytte ind med ham, og vil ikke være afhængig af ham og det han har. Der er lige vilkår.

Råd til yngre kvinder: Lad være med at forvente en masse af din mand. Han skal ikke forsørge dig.

 

De har mere erfaring

Ældre kvinder har erfaring når det kommer til kærlighed, livet, relationer, karriere … you name it. Det danner grundlag for nogle intelligente, interessant og spændende samtaler! Mænd elsker, at blive udfordret i en debat, det fører til dampende hed sex!

Råd til yngre kvinder: Eksperimentér og mærk efter, hvad der virker for fyren… Lær ham og hans behov at kende. Erfaringer er man nødt til at opbygge med tiden.

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor