Derfor skal du kende til bloggen Missgrey.dk

Derfor skal du kende til bloggen Missgrey.dk

MetteMette24. oktober 20170
Som altid, er jeg åben overfor nye samarbejdsaftaler og da Mette kontaktede mig, blev jeg meget glad. Jeg har nemlig før besøgt bloggen missgrey.dk som byder på en masse gode og interessante indlæg om parforhold og samliv.

 

Mette får selv lov at præsentere sin blog:

Mit navn er Mette, læs mere her, og jeg stiftede Missgrey.dk tilbage i 2015.

Dengang jeg lavede universet, var det med stor inspiration i Fifty Shades of Grey. Jeg var selv besat af Mr. Grey – indrømmet. Men hvem har ikke været det? Derfor gik jeg på jagt efter at finde en række kvinder, som kunne have lyst til at dele ud af deres personlige liv og ikke mindst sexliv. Jeg manglede nogle kvinder, som jeg kunne spejle mig i, uden at jeg følte mig forkert.

Det er jo okay, at have et godt og sundt sexdrive.

Er du blevet nysgerrig, kan du besøge bloggen Missgrey her

Min rolle i Missgrey.dk er at være tovholder på hele projektet. Jeg blogger ikke selv om mit eget sexliv, men jeg holder læserne orienterede om, hvad der sker i universet. Derimod, er der fire skønne kvinder, som under ”kunstnernavne”, blogger mere privat og personligt.

Det er Miss Robinson, Miss Vanilla, Miss Fox og Miss Lara.

Derudover, har jeg mange gæstebloggere, læserbreve og så har jeg forskellige eksperter tilknyttet, som svarer på læsernes dilemmaer og spørgsmål. På den måde, kan man virkelig blive vejledt, når det kommer til sex og samliv, ved at kigge med på Missgrey.

Så er du kvinde, og lever du et helt almindeligt liv, hvor du gerne vil inspireres af andre kvinder, så er det bare ind og læse med.

Du kan læse om alt fra parforholdsproblemer, dating, Tinder, trekanter, åbne forhold, forskellige sexstillinger, hvordan du håndterer svære følelser – og så har vi også en række produktanmeldelser i vores shop. Jeg arbejder sammen med forskellige virksomheder i branchen, som ikke er særlig stor, og det kan du altså også drage nytte af.

Jeg glæder mig til at se dig på Missgrey.

KH Mette – Redaktør og stifter af Missgrey.dk

 

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor