Artikel på Ekstra Bladet

Artikel på Ekstra Bladet

Laura4. oktober 20170

For nogle uger siden, bliver jeg kontaktet af Thomas Roar fra Ekstra Bladet, som gerne vil skrive en artikel om min fantasi som Cuckquean. Mange vil måske mene at det er mangel på kærlighed til min kæreste, at jeg ønsker at “dele ham”, men det er på ingen måde tilfældet! Jeg elsker min kæreste overalt på kloden og jeg er smask forelsket i ham.

Min fantasi er ikke anderledes end så mange andres. Rigtig mange mænd tænder på at se deres kæreste sammen med en anden pige… Jeg tænder bare ikke på at se min mand med en anden mand – og jeg er ret så sikker på, at min kæreste ville pakke sine ting og smække døren bag sig, hvis jeg luftede dén tanke 😉

Nå, men jeg vil ikke skrive en hel masse – artiklen taler for sig selv 🙂

Læs artiklen her

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 30 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som i singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor