Klon din eller din mands penis!

Klon din eller din mands penis!

Laura6. maj 20180

Du har måske allerede regnet den ud…

Jep – jeg har klonet min kærestes penis med Clone-A-Willy

Forestil dig, at klone din eller din kærestes penis og gøre den til et stykke sexlegetøj. Ret skræmmende, ikke? Det syntes vi i hvert fald, men om ikke andet, endte vi alligevel med at gøre det – og det har vi (specielt jeg), ikke fortrudt 😉

Idéen om, at klone min kærestes penis, kom egentlig lidt tilfældigt, over en sjov samtale vi havde, men vi blev alligevel nysgerrige og fik lyst til at prøve 🙃

 

Hvis du ikke har hørt om Clone-A-Willy, er det kort sagt et DIY-kit som gør det muligt, at klone en hvilken som helst penis og lave den til tro kopi af originalen. Når kloningen er færdig, står man altså tilbage med en naturtro dildo som tilmed også vibrerer!

 

Udpakningen

Da vi modtog pakken, så vi allerførst det cylinderformede plastikrør som var det rør, min kærestes penis skulle ned i.

Og så lagde vi alle de andre ting ud: Instruktioner, beholdere med klister-stas, et bæger, et termometer, en forseglet pose med pulver og sidst, men ikke mindst, en vibrator.

Efter vi havde studerede alle ingredienserne, gik vi ellers i gang med at skabe min fremtidige dildo 😜

 

Guide til kloningen

1. First things first! Fjern eventuelle tæpper, da massen kan dryppe. Vi anbefaler også, at fjerne det værste hår forneden, så ikke det sidder fast i massen når den størkner.

 

2. Klip røret til, for at matche længden af din erigerede penis, plus ca. halvanden cm. (Her kan du passende få lidt hjælp 😉)
Tip! Brug en penisring under støbningsprocessen for at holde erektionen længe nok til, at massen størkner.

 

3. Sæt tape rundt om kanten af røret. Denne del vil blive presset mod din krop, så det er en god idé, at gøre plastikkanten uskarp.

 

4. Herefter er det fint, hvis du bare slapper lidt af. Der er ingen grund til, at du holder erektionen fra nu af, og til i er færdige, med mindre du gerne vil selvfølgelig 😉

 

5. Nu skal støbepulveret blandes med vand. I manualen er der angivet hvilken temperatur vandet skal varmes op til. Det er vigtigt temperaturen er korrekt, og det er netop også derfor, at der medfølger et termometer.

 

6. Før du begynder at blande pulveret, skal du have en erektion så hård som muligt. Igen, kan kvinden passende træde til 😜 Hvis du står for det selv, er det en god idé, at have noget porno kørende i baggrunden…. Og så er det ellers i gang med, at mikse…

 

7. Når du blander pulveret med vand, skal du ikke være bange for, om der er lidt klumper tilbage. Det vigtigste er, at du får det blandet, og at det ikke begynder at størkne i den beholder du blander i.

 

8. Det er rigtig godt, hvis du har din kæreste/kone til at hjælpe med blandingen, så du kan fokusere på din erektion. (Måske kan du lokke hende til at vandre rundt i undertøj, så du nemmere kan opretholde erektionen 😉) Det kan være svært at holde erektionen under de ret usexede omstændigheder, så det kan altså godt være en stor hjælp.

 

9. Så er det ellers i med penis i røret (forsøg at hold den i midten), og så venter du i ca. 2 minutter, til blandingen er størknet.

 

10. Første (og sværeste) halvdel af processen er hermed klaret, og der skal egentlig bare lige ryddes op. Blandingen skal nå at hærde helt i et par timer inden i kan komme videre.

 

11. For at være på den sikre side, lod vi støbningen stå natten over, inden vi begynde at lave selve dildoen.

 

12. De to typer gummi skal blandes, og herefter hælder i den bare op i den form i lavede tidligere.

 

13. Stik vibratoren ned midt i gummien, og vent 24 timer, til det hele er hærdet.

 

Ud kommer en tro kopi af din eller din partners penis, nu som vibrerende dildo!

 

Brug for video-vejledning? Se videoen herunder eller denne rigtig gode videoguide.

 

Jeg må sige, at jeg er ret stor fortaler for det her sjove eksperiment, der både har frække undertoner, men også kan give lidt sjov mellem par.
Ønsker man ikke at lave den sammen med sin partner, er det altså også både en sjov og fræk gave, til mange fremtide lege – både til kvinde alene, eller sammen i soveværelset!

 

Ligenu kan man få det komplette sæt for kun 144,-! Normalpris er 349,-

 Køb Clone-A-Willy her!

 

“Men kan man ikke også klone en vigina”, spørger du 😉 Og jo, det kan man da! Jeg har dog ikke været “Willy” til det endnu (oh, yes I did🤣) og kan derfor ikke guide jer gennem det, men jeg kan da bidrage med et link, om ikke andet.

 Se Clone-A-Pussy kittet her!

 

Held og lykke med projektet! ☺

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor