Vær din mands yndlings sexobjekt

Vær din mands yndlings sexobjekt

Laura25. december 20171
Han er din kæreste, han elsker dig naturligvis virkeligt højt og tænker at du er smuk og dejlig.
Men hvordan kan du gøre ham konstant tændt, ved bare at kigge på dig?

 

Det skal jeg fortælle dig…

 

Kvinder overalt, forsøger at finde på alt muligt, for at tilsætte lidt krydderi til deres parforhold/sexliv. På det seneste, er det blevet en hel kompliceret process, der er unødig tidskrævende. Jeg bliver glad når kvinder og mænd prøver at spice sexlivet op, men egentlig er det slet ikke nødvendigt med det helt store.

Mænd er faktisk slet ikke særlig komplicerede eller så svære at forstå, som vi noglegange tror.

Når det kommer til at opsnuse din mands frækkeste fantasi, skal du nok læse lidt mellem linjerne – det er nemlig ikke alle mænd der tør, at åbne op for det emne foran kæresten.

Selv om der ikke er to mænd, der har nøjagtig samme fantasi, er dette top 10 listen over fantasier, der får en mands motor til at køre 😉

 

1. At lade dig tage styringen

Attraktivt par elskende i sengen bliver intim med hinanden og kysse

Jep, det er rigtigt! Mænd elsker en kvinde, der ved hvad hun vil i soveværelset.

Når hun tager styringen, kan manden ikke hjælpe, men bare nyde at følge hende. Din mand vil elsker at se, at du får det lige som du ønsker det. – Mænd elsker også at give os, hvad vi gerne vil have.

Det er endnu bedre, når du tør at være spontan! Så hvad med at gå ned på knæ, midt i madlavningen… 😉

Det er ikke tidspunktet, at være genert. Slip dine hæmninger og tag kontrollen!

 

2. Rollespil

Måske er din mand kommet op med et scenarie, hvor han er politibetjent, og du er den kriminelle, han har brug for at afhøre.. Eller måske ønsker han at være læge, og du er hans patient..

At udgive sig for at være en anden, tilføjer ekstra spænding i soveværelset, samt spontanitet. Det er nødvendigt, for at holde gang i gnisten!

Med alle de kostumer og sexlegetøj derude, kan du lege en ny person eller rolle hver dag, hvis du vil!

👉 Se en masse flotte kostumer til frække rollespil

 

3. Fetishes

Dette er en af ​​de sværere, da du bliver nødt til, at tune ind på din mands lyster og fantasier, og virkelig finde ud af, hvad han kan lide. Er du i tvivl om, hvad din mand kan lide, og måske ikke fortæller dig åbent om, kan jeg kun anbefale, at downloade I-Passion. Min kæreste og jeg, er blevet meget klogere på hinanden, gennem den app. Og så er den gratis!

Som før nævnt, er der ikke to mænd, der har helt de samme seksuelle lyster, så det er vigtigt, at du undersøger, hvad din mands fetishes er.

Desuden kan en fetish være mange ting. Nogle mænd har blot en fetish for at se sin pige i frækt lingeri. Andre vil gerne lege med bondageudstyr, eller måske noget i den rigtig frække “ende”: en påspændingsdildo.. Sidstenævnte Fetish kaldes “Pegging“.
Men lad nu være med at eksperimentere, før du er sikker på, at du har styr på, hvad han kan lide. Mange mænd vil blive skræmt af, at få så meget som en lillefinger op bagi 😉

Husk også, at du selv skal være klar til at rumme hans fetish. Ellers bliver det ikke nogen succes for nogle af jer!

Hvis du ikke ønsker, at han rører dine fødder eller binder dig op i loftet, skal du for alt i verden, være ærlig og lade ham vide, at det ikke vil ske. Ellers vil du måske ende med at gå over din grænse og det vil – igen – ikke være en rar oplevelse.

Bonusinfo: Baben på billedet hedder Janice Griffith – Selv tak  😉 

 

4. At lad dig tage fuld kontrol (BDSM)

Sensuel kvinde i sort lingeri og læder pisk 3

Der er en række af mænd derude, der elsker, når en kvinde tager kontrollen. Og her taler jeg ikke om at tage styringen/initiativet fra eksempel #1, men enten den lette dominans, hvor du bestemmer hvordan du skal behage ham i sengen, uden hans indtrængen (evt. med håndjern) eller den hårdere dominans, hvor du går all-in  på “Miss Dominatrix”. Det hele afhænger af, hvad din fyr er komfortabel med.

Hvis du ikke har gjort den slags før, bør du lave lidt research først..

I første omgang, starter du med de små ting… som at sætte et blindfold på ham eller binde ham til sengen.

Hvis du føler, at han vil have mere, er det okay at tage legen videre. Bare husk, at holde dig indenfor både hans og dine egne grænser.

Hvis han er mere til smerte og ydmygelse, skal du sørge for, du kan håndtere det, at afstraffe din mand. Dertil er det super vigtigt, at du og din mand, sætter nogle grundregler.

Jeg kan kun anbefale dig, at læse dette indlæg om BDSM. Her er tips og tricks til dominanslege i parforholdet.

 

5. At lade ham tage fuld kontrol (BDSM)

Der er mange (jeg gentager: mange!) mænd derude, der nyder at lege Christian Gray. Selv om de ikke kan have et ‘Red Room of Pain’ ligesom Mr. Grey, nyder de stadig at tage kontrol over deres kvinde i soveværelset.

Dette kan variere fra små ting som at blindfolde dig, til de større ting som at sætte dig i spredestænger, så du er underdanig og klar til ham.

Med dominans, hvor du er underdanig, er der mange ting, du bliver nødt til at udholde, og det kan blandt andet involverer ydmygelse – men på den frække måde 😉

Det vil ofte indebære en smule smerte (fra blandt andet spanking) eller endda en masse smerte (fra piske og stokke).

Han kan bruge vulgære ord mod dig og bruge straf, hvis du ikke overholder dine kommandoer.

Hvis du føler, at du ikke kan håndtere at blive domineret af din mand, skal du lade ham vide, at du ikke føler sig tryg.

Du behøver ikke at være Superwoman, for at håndtere at blive domineret, men du skal kunne være i stand til at tage, hvad han giver dig.

 

6. Trekant med en ekstra Q

A sext 3 way scene

En af de mest almindelige fantasier mænd har, er at have en trekant med to kvinder.

.. Det er også en af de farlige – Jeg ved det godt.. Men selvom det måske ikke er en ideel situation for os kvinder, kan det vise sig at være en masse sjov – især hvis du er bi-nysgerrig.

Der er noget om to kvinder der pleaser ham på samme tid, der får en mands temperatur til at stige.

Det giver bare noget til hans seksuelle overlegenhed og får ham til at føle sig som en sexgud. Tro det eller ej, mænd definerer sig på deres kødelige bedrifter 😉

Du skal kun gøre det, hvis du også har lyst! Ikke kun for hans skyld!

Gå med ham på en swinger klub eller sæt en parprofil på sexhunt.dk eller en lignende hjemmeside, for at finde en ekstra kvinde til en fræk trekant. Her skal i begge være enige om, hvilken pige i skal have med i sengen. Det er vigtigt at i er helt enige!

Min klare anbefaling er, at vælge en helt fremmed pige. Når venner bliver involveret, bliver tingene kompliceret, rodet og generelt akavet.

Jalousi er den største dræber bare alene i hverdagen, så det siger sig selv, at det kan gå rigtig galt i en trekant! Derfor er det super vigtigt, at i har nogle klare regler, du og din mand.. Skal han f.eks. gemme sine kys til dig, eller er det ok er han kysser hende også? Husk endelig at være helt klar, inden i hiver en ekstra kvinde ind på lagnerne.
Det må ikke ødelægge jeres forhold!

 

7. Ekshibitionisme

Par klæde i byen

Mange mænd synes, det frækt at have sex eller blot gøre nogle frække ting på hinaden, på forskellige offentlige steder.

I kan altid starte i det små, ved at have sex i forskellige rum i huset evt. uden nedrullede gardiner, hvis du ikke er tryg ved, at gøre det på et offentligt sted.

Men det er helt klart en del af fantasien, at man an risikere at blive set! Det tilføjer en kombination af mystik og ekstra nydelse, og det er en berusende kombination, der vil få de fleste mænd op og køre 😉

Men sørg endelig for, at du er et sted, hvor det er tilladt at have sex. Ellers kan i blive arresteret.

Hvis du vil have sex uden for dit hus, skal du sørge for det område, du vælger, ikke er fuld af mennesker, der kunne passere med på ethvert tidspunkt.. Det er nemlig her, det er ulovligt. Langt inde i skoven, er det f.eks. tilladt at have sex, da man bevist har valgt at afskærme sig fra offentligheden.

Hvis i planlægger, at have sex i bilen, skal i finde et øde sted at parkere. Om aftenen og vinteren, er der flest muligheder, da folk ikke går ture i samme omfang som om dagen og om sommeren.

 

8. Voyeurisme

Mænd er visuelle og elsker at ‘kigge på’! Om det er porno på computeren, mens du giver ham et frækt blowjob eller om han ser dig onanere for ham, så gør det ham helt vildt tændt!

Mænd elsker i det hele taget, at se os kvinder røre ved os selv, vride os af nydelse og hengive os.

Din mand vil måske elske, at få lov til at filme dig når du ridder ham, filme der hvor hans pik kører ind og ud af dig eller mens du har hans pik i munden. Det kan også være, at i kan starte med billeder, hvis du er mere tryg med det i starten..

Men overvej det! Så har han også lidt til de aftner, hvor du ikke er hjemme eller du er for træt 😉

 

9. Oralsex

Sød sexet læbe med slikkepind

Ikke noget hokus pokus dér! Alle ved, at mænd elsker at få et blowjob!

MEN, der findes rent faktisk kvinder, som ikke kan lide at give deres mand et blowjob og måske endda holder sig helt fra det! Er du denne kvinder, bør du læse dette indlæg.

De kære mænd, elsker det jo! Kombinationen af ​​vores tunge, læber og hænder over hans pik, er en mind-blowing godbid for ham eller en stor appetitvækker til det næste der skal ske!

Et godt blowjob, gives af en kvinde, der nyder det ligeså meget som manden selv (næsten da!) Masser af spyt og sluprelyde. – Masser af sluprelyde!

Øv dig gerne på, at køre helt til roden. Du kan godt – det er et spørgsmål om øvelse (og den rette vinkel).
Træn evt. med en dildo svarende til din mand størrelse. Slap af i halsmusklerne og sørg for, at der er meget vådt, når du skal deepthroate. Prøv med forskellige vinkler.

 

10. Analsex

Har du endnu aldrig dyrket analsex med din mand, bør du i den grad, overveje det kraftigt! Tag små skridt.. Du behøver ikke at være en analexpert i morgen eller indenfor den næste måned.. Her er en guide til at komme i gang med analsex: Analsex for begyndere

Din mand vil elske, at få lov til, at penetrere din stramme og snævre åbning. Især hvis han aldrig har fået lov før. Han har set det på pornofilm og drømmer om, at få lov at nyde denne oplevelse med sin dejlige kvinde. Hvad hun ikke ved, er at det kan blive ligeså dejligt for hende, som for ham!

Det er klart, det er ikke for alle, men hvis du tror, du kan klare at eksperimetere via bagdøren, er det helt klart værd at prøve. Hvis du ikke er parat, er det dog bedst, at undgå det helt.

 

Konklusion

Fantasier handler frem for alt, om gensidig glæde. Hvis du er parat til, at hjælpe din mand med at opfylder en eller flere af ​​de 10 jeg har nævnt, vil han helt sikkert gengælde

Den ekstra bonus er, at det vil holde gnisten i gang, både i soveværelset, men også generelt i parforholdet! Du har virkelig intet at tabe!

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


1 kommentar

 • Chubmania

  25. januar 2018 at 9:34

  Det er så her jeg tænker mænd kan være nogen skvat, med lavt selvværd, der ikke kender sig selv.
  Min ér min sex gudinde 🙂 Hun kan nemlig godt finde på under en skovtur, pludselig at smide tøjet og sige nu er det nu 🙂 Det blir selvfølgeligt lidt ustabilt af og til, for det rager seriøst hende en fjer om der er 30 andre skovgæster lol
  Eller når jeg siger Laura har Babse konkurrence på sin blog, så svarer hun, jamen så få de billeder taget he he

  Svar

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor