Kinky sexlegetøj til dig med et stramt, eller intet budget!

Kinky sexlegetøj til dig med et stramt, eller intet budget!

Laura9. maj 20180

Hvad gør man, når frække drømme og fantasier, langt overstiger det budget, man har til rådighed?

Da mange i forbindelse med 50 shades of grey, begyndte at eksperimentere med BDSM, var nettets sexshops rødgrødende! Desværre er meget BDSM kvalitetslegetøj ret dyrt – i hvert fald for dem, hvor der ikke er så meget luft i budgettet.

Men kinky leg behøver ikke at være dyrt! Faktisk har du allerede mange ting i hjemmet, som kan bruges til frække BDSM-lege 😉

Selvfølgelig kan hjemmets ting ikke hamle op med de rigtige sexprodukter fra butikkerne, men med et stramt budget, er der nogle rigtig gode alternativer lige indenfor rækkevidde!

 

 

Husholdningsartikler til sexleg

Husholdningsartikler, der kan bruges som sexlegetøj, er ikke alene meget nemmere at få fat på lige nu og her, men de er også meget diskrete, hvilket betyder, at mange nybegyndere er mere trygge ved, at have dem i huset. Faktisk kan næsten alting forvandles fra husholdningsartikler til sexlegetøg! Alt det kræver, er lidt tålmodighed og kreativitet 😜

 

Er du usikker på, hvor du skal starte?

Jeg har listet de mest almindeligt anvendte husholdningsartikler op nedenfor. Nogle er tingene har du nok allerede derhjemme, og resten finder du i dit lokale supermarked eller byggemarked. Ingen vil nogensinde tænke, at du er i gang med at købe ind til frække sexlege.

 

Liste over mest anvendte pervertables

 

Rørepinde til maling

Rørepinde er et perfekt spankingværktøj til folk med et sparsomt budget. Faktisk kan du ofte få den gratis i det lokale byggemarked. Disse kan være vidunderlige slagredskaber, selvom de måske ikke er robuste nok til de hårdeste slag. Husk, at passe på med splinter!

Pris: ca. 2 kr. eller gratis
Et billigt alternativ til piske og paddles

 

Tøjklemmer

Tøjklemmer fungerer godt som brystvorteklemmer. De kan som sagt bruges på brystvorterne, men også kønsorganerne og andre steder på kroppen! Som en bonus er de også ekstremt billige. Til brug ved kønsorganerne, kan de også være fine som engangsartikler, for at sikre renlighed ved hver brug. Ofte køber man jo en hel pose, så der er nok at tage af!

Pris: 2o kr. for 20 luksusklemmer i Harald Nyborg
Et billigt alternativ til Brystklemmer

 

Køkkenredskaber

Dine køkkenskuffer indeholder masser af perfekte slagredskaber. Eksperimenter med materialer og forme på de forskellige redskaber. En plastikspartel føles f.eks. anderledes end en træske. I det heletaget, vil træ føles anderledes end plastik eller silikone. De kommer også i alle regnbuens farver, så du kan koordinere dit nye spankingsværktøj med resten af dit legetøj. Du har helt sikkert allerede noget i skufferne, du kan bruge. – Ellers kan du nok godt lokke konen med i Ikea 😜

Pris: Gratis. Kig blot køkkenskuffen igennem.

 

Reb og ophæng

Ja, den skulle jo komme ☺ Reb virker måske ikke som en husholdsningsgenstand, men det er. De fleste byggemarkeder har mange slags reb, og vil endda skære dit foretrukne reb til den ønskede længde! Sørg for at eksperimentere med forskellige typer reb, da nogle tove er mere behagelige end andre. Du skal også sørge for, at finde et reb, der har lukkede ender (eller ender, der kan bindes) for at forhindre, at det travler. Hvis rebet skal op og hænge, finder man også nemt kroge og brandmandshager samme sted. Du kan også altid købe en lås med, hvis det skal være rigtig frækt, men smid nu ikke nøglen væk 😄

Pris: Reb afhænger af tykkelse og længde / Ophæng ca. 25 kr. pr. par
Et billigt alternativ til bondagereb

 

Tørklæde

Foretrækker du noget der er blødere? Så kan du overveje at bruge et tørklæde til at binde med i stedet for. Selvom tørklæder er bløde, skal man huske på, at de virkelig kan lave en stram knude, der næsten ikke er til at løsne igen. Sørg for, at have en saks i nærheden 😉 Et tørklæde kan også bruges en blindfold eller gag!

Pris: Hvis du ikke allerede har et derhjemme, kan de fåes helt ned til 30-50 kr.
Et billigt alternativ til bondageudstyr

 

Husholdningsfilm

Husholdningsfilm kan også være et fantastisk bondage-alternativ. Filmen kan vikles omkring arme og ben, og med nok lag bliver det umuligt at bevæge sig! Det er her, saksen kommer ind igen 😉 Film klæber rigtig tæt på huden, så vær forsigtig når du klipper!

Pris: Ca. 12 kr.
Et billigt alternativ til bondagetape

 

Børste og pensler

Enhver type børste eller pensel kan bruges som et sensuelt legetøj til, at løbe langs huden, eller som et slags legetøj til spanking. Det omfatter hårbørster, badebørster, tandbørster, rengøringsbørster og malerpensler i forskellige størrelser og hårdheder.

Pris: Forskellige priser, men kan fåes billigt!
Et billigt alternativ til piske og paddles

 

Mad

Grøntsager! Her skal du blot bruge fantasien, men husk nu at grøntsager kan knække. Vælg med omtanke.
Vi har derudover selv brugt kokosolie som glidecreme og det fungerer super fint som alternativ, men kokosolie er dyrere end rigtige glidecreme, så skal du benytte dette, er det fordi det allerede står i skabet 🙂

Pris: Ned til 2 kroner.
Et billigt alternativ til dildoer og glidecreme

 

Vær kinky.. Ikke tankeløs 

Uanset om du leger med high-end kinklegetøj eller billigere alternativer, skal du altid tænke dig om. I modsætning til professionelt bondagelegetøj, som er designet med udfra at skulle bruges i BDSM-leg, er ting fra husholdningen ikke skabt som sexlegetøj. Derfor, skal du selvfølgelig også være ekstra forsigtig, når du bruger dem i en sexleg. Brug fornuften. Tjek efter for splinter eller brud, før du bruger dem, og husk, at bindingsudstyr der ikke er designet til BDSM lukker meget tæt og er måske svær at få knuden op på igen!

Billige alternativer vil med stor sandsynlighed også ødelægges og slides hurtigere end ægte BDSM-legetøj. Meeen på den anden side, så giver det dig jo bare en undskyldning for, at gå tilbage til butikken og opgradere, ikke? 😉

 

Nyd dit billige og frække eventyr! 😘

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor