Webshop: Belugi

Ligesom indenfor alle andre brancher, er der nogle få topførende firmaer som snupper alle kunderne. Indenfor sexshops har vi f.eks. Sinful, Orion og WinkWink som ligger helt i toppen af sexshops, men det gør desværre, at vi glemmer andre nøjagtig ligeså gode webshops, men som måske bare ikke har haft samme kapital til at blive førende indenfor den hårde branche. Derfor vil jeg nu slå et slag for en ny online sexshop som jeg allerede er fan af!

Prismatch

Jeg bliver rigtig glad, når en webshop tilbyder prismatch eller prisgaranti som det også kaldes. Der er ikke noget værre end at man er ved at købe nogle produkter i en shop, men ser så at flere af produkterne er billigere i en anden shop – dog har den shop ikke alle de produkter du gerne vil købe! Her får du altså prisgaranti, hvilket vil sige, at ser du en eller flere af deres produkter til en billigere pris hos en konkurrent, nedsætter Belugi prisen på varen således at den enten matcher konkurrencens pris eller endda bliver billigere!

Og nu til det allerbedste: Fetish-sektionen!

Belugi har altså fanget at vi lever i en moderne tid hvor bondage, S/M og andre slags fetish, er blevet en del af Hr. og Fru Danmarks sexliv. Derfor har de en hel sektion kun til os, der godt kan lide at eksperimentere lidt. De har ovenikøbet et rigtig stort udvalg – Og så til nettets bedste priser!

Betaling

Belugi tager både Dankort, Visa, Visa Electron (findes det stadig?), Mastercard og MobilePay. Selv er jeg nok mest fan af MobilePay – Det er simpelthen bare så nemt!

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here