BDSMporten

bdsmporten

BDSMporten er for folk som mig, der enten er nysgerrige på dominans, SM og bondage verdenen, eller som går direkte efter at finde en eller flere med samme interesse.

Et lidt forældet design som dog virker fint

Trods det (efter min mening) lidt forældede design og opbygning på hjemmesiden, kan man hos BDSMporten virkelig finde inspiration fra garvede brugere, der har leget med BDSM i mange år og det er sjovt at lade sig inspirere eller blot kigge på. Disse brugere deler nemlig glædeligt billeder til alle folks skue. Jeg nyder personligt at besøge gallerierne, da det er noget andet du får, end de sædvanlige nøgenbilleder fra almindelige sexdating sider. Ofte er det par der har lavet en profil sammen og det er interessant at følge med i deres sexsuelle bedrifter, i form af billeder.

Det er efter mit indtryk også billeder der fylder mest på BDSMporten. Folk taler til hinanden gennem billeder, liker hinandens billeder osv.

Du finder dog også både blogs, chat, forum osv. på BDSMporten, men dette er ikke noget jeg har brugt og jeg kan derfor endnu ikke sige så meget om dén del.

En mødested med højt til loftet

Jeg synes hurtigt at man får indtrykket af, at der er plads til mangfoldighed på bdsmporten.dk – om du er mand, kvinde, transkønnet, højt, lav, tyk, tynd – så er der plads hos BDSMporten – Det der betyder noget, er at alle deler samme interesse for BDSM.

Det er 100% gratis at oprette en profil på bdsmporten.dk!

VURDERING
Antal stjerner
SHARING IS CARING:
Tidligere artikelForbudt sex bag skolen
Næste artikelI dag tager jeg dig med!
Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar!
Please enter your name here