Analsex for begyndere – Komplet guide!

Analsex for begyndere – Komplet guide!

Laura12. april 20184

Analsex for begyndere – Den komplette guide!

Har du leget med tanken om at prøve analsex? Analsex kan faktisk være super lækkert og give helt utrolig nydelse, men det kræver at det er noget du har lyst til at prøve og ikke bare er noget du gør ene og alene for din mands skyld – for så skal du helt droppe tanken!

Hvis du er klar på at gå skridtet videre, giver jeg dig her, 10 ting du bør vide inden du begiver dig ud i analsex.

 

1. Lad være hvis du ikke har lyst

Der er en stor forskel mellem “Jeg fantasere ikke nødvendigvis om at få en penis op bagi, men jeg vil sende min kæreste i den syvende himmel” og “Jeg vil hellere dø end at gøre det, men han har presset mig så længe, så nu gør jeg det.” Hvis du er i et gensidigt omsorgsfuldt, sundt forhold (med en fyr der går ned på dig i en halv time, minimum), har du måske lyst til at give ham den oplevelse – måske ikke. Uanset hvad, er det 100% iorden! Hvis han bliver ved med at presse dig, når du har gjort det klart, at det ikke står på menuen, skal du bede ham pille af!

 

2. Sørg for at være helt ren

Jeg tænker ikke at jeg behøver at begrunde dette. Sørg for at være helt ren – som i HELT ren. Her foreslår jeg at skylle efter med en Analrenser. Jep, det hedder den 😉

 

3. Brug kondom

Selvom du er i et fast forhold, er et kondom sandsynligvis en god ide. Det forhindrer bakterier fra tarmene at sprede sig overalt. Ja, jeg ved det… kondomer er trættende og en rigtig stemningsdræber, men tro mig, når du har prøvet at have underlivfinsektion flere gange i træk, vil du acceptere at der skal kondom på! Det er en god idé at have babyservietter på natbordet og brug aldrig samme kondom i skeden som har været oppe bagi – det var ligesom derfor vi inddragede kondomet til at starte med – netop for at undgå spredningen af bakterier.

👉 Køb billige kvalitetskondomer her

 

4. Brug den rigtige glidecreme

Du har måske hørt, at for meget glidecreme fjerner friktionen, der får det til at føles godt for manden. Bullshit. Der er ikke noget som for meget glidecreme når du skal have analsex! Brug en tyk glidecreme. Tykke glidecreme tørrer ikke så hurtigt ud som tyndere glidecreme.

Glidecreme beregnet til Analsex:
🏷 Fifty Shades of Grey Anal Glidecreme Pris: 99,-
🏷 Aquaglide Anal Glidecreme 100 ml – PRISVINDER Pris: 99,-
🏷 Sinful Anal Glidecreme 100 ml Pris: 79,-

 

5. Når først pikhovedet er inde, er det ubehagelige overstået

Når du er forbi dét bredeste sted og han er kørt helt ind, vil det føles lidt bedre. Det skal nok blive dejligt – bare rolig! Hans pikhoved er større end resten af hans penis, så det værste er altid lige i starten (Medmindre man antager, at din mands penis har samme bredde som hovedet) – hvilket nok ikke vil kalde på det oplagte analsex-eventyr.. Avs!

 

6. Slap af i ringmusklen, så meget som muligt

Det er vigtigt at du slapper helt af i dine muskler – jo mere desto bedre! Har du ligesom mange andre, svært ved at slappe af, kan du få hjælp af en afslapningsspray som er beregnet til lige netop det samme.
🏷 Relaxxx Afslappende Analspray 15 ml Pris: 129,-
🏷 Pjur Analyse Me Anal Afslapnings Spray Pris: 149,-

 

7. Du vil tro, at du skal på toilettet, men det skal du ikke

Det er første gang, du skal have noget derop og derfor vil der også være en helt almindelig frygt for om der ser uheld. – bare rolig, hvis du har sørget for at være helt ren, så sker der ingen ulykker.

 

8. Selve indtrængingen og valg af stilling

Faktisk er min erfaring, at alt går mere glidende, hvis man ligger på siden og lader ham trænge ind bagfra. Hav gerne en hånd nede omkring hans penis – det giver en tryghed at du kan styre hvor hurtigt (læs: langsomt) den skal glide ind. Lad ham ikke trænge ind med det samme. Start med at skubbe lidt til og hiv ham tilbage.. Så kan du skubbe lide mere til osv… Til sidst glider den ret nemt ind. Husk at bede ham være ekstremt forsigtig. Hvis han bare skubber den ind, vil det ødelægge oplevelsen for dig!

 

9. Tis altid af efter analsex

Faktisk bør du altid tisse af efter sex, men især efter analsex kan der være havnet bakterier i skeden, som ikke hører hjemme dér – og så kan du ellers se frem til en god gang underlivsbetændelse.. Det ér bare ikke sjovt!

 

10. Det bliver bedre

Hvis du direkte hadede analsex, skal du naturligvis ikke gøre det igen! Hvis du derimod lige føler at du skal vende dig til det, vil jeg foreslå dig at give det nogle gange. Analsex bliver bedre jo flere gange du gør det, hvis du spørger mig. Jeg var faktisk ikke specielt vild med det, de første 2-3 gange, men i dag er jeg ret vildt med det! Jeg dyrker ikke analsex hver gang jeg har sex. Det er ingen skam at gøre det til en “bonus” for kæresten. Hvis man laver sin livret hver dag, bliver man jo heller ikke ved med at synes den er noget specielt 😉

 

Så langt så godt.. Hvordan kommer du så i gang?

Jeg vil være helt ærlig og fortælle om hvordan jeg selv forberedte mig på at skulle dyrke analsex for første gang og hvordan jeg sørgede for at jeg kunne slappe helt af under selve akten.

Jeg valgte simpelthen, at skulle jeg være helt klar til analsex med min daværende kæreste, ville jeg gerne kende følelsen inden så ikke jeg risikerede at blive helt forskrækket. Derfor valgte jeg at gøre det selv! – På denne måde kunne jeg selv styre alt, plus at jeg stille og roligt kunne træne mig selv i at slappe af.

Jeg vil til hver en tid foreslå dig at eksperimentere lidt alene, inden du skal give din partner den helt store oplevelse. Der kan købes et Analsæt til begyndere, hvor du får alt det du skal bruge:

  • Anal douche til at rengøre dig bagi.
  • En anal relax spray, der sikrer en ekstra tryg og afslappende oplevelse.
  • En anal glidecreme.
  • En lille butt plug, der har den perfekte størrelse til begyndere.

Derudover får du også en guide/brugermanual, hvor du kan læse mere om produkterne og få inspiration til, hvordan du bruger dem. Manualen er dog på Engelsk, men har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, hjælper jeg naturligvis gerne 🙂

Jeg håber at denne guide har givet dig nok oplysninger til, at du er klar til at gå i gang med at eksperimentere. Rigtig god fornøjelse! ☺

 

Er i et par, der fantaserer om Pegging, har jeg skrevet et indlæg om dette også: Læs indlægget om Pegging her

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


4 kommentarer

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor