5 tips til at holde gang i dit langdistance-forhold

5 tips til at holde gang i dit langdistance-forhold

Laura17. oktober 20170

Et langdistance-forhold er aldrig let; og særligt for nogen, er det mere udfordrende, end for andre. Men de, der mestrer at få det til at fungere, får også størst udbytte at de goder som sådan et forhold har at byde på!

Uanset om du rejser til udlandet for at studere i et par år, efterlader din partner for at tage på forretningsrejse i en periode, eller i blot bor langt fra hinanden, kan du altid bruge nedestående tips til at holde gnisten i live!

 

Gør det nemt (og billigt) at holde kontakten

Det første umiddelbare råd, vil være at sikre, at du har mulighed for at ringe/skrive/skype med din kæreste, uden at det koster en halv milliard. Det bør ikke være dyrt for jer, at opretholde kontakten over telefonen. Det resulterer blot i meget få eller meget korte samtaler.

 

Vær tillidsfuld og troværdig

Dette er temmelig vigtigt, uanset om i, er i et langdistance-forhold
eller sidder i samme sofa 😉

Selv hvis i kommer til at være adskilt i få måneder, er det at have tillid til hinanden, meget vigtigt! Det siger nok sig selv, men er du eller din partner bortrejst, er det dobbelt så vigtigt både at udvise tillid og vise at din partner også kan have tillid til dig.
I bør (altid) være ærlige over for hinanden, og undgå at skjule ting.
Fejlkommunikation og jalousi er to andre ting, der skal holdes i skak.

 

Brug teknologi til at holde jer tætte

Teknologi har gjort underværker for den moderne romantik! Du kan bruge alle slags gratis / betalte apps der er perfekte til langdistance-forhold. Disse apps kan hjælpe dig med at sende kys ved blot at trykke på en knap; så vibrerer telefonen, når han / hun gengælder! Lyder lidt cheesy, ik? – Tja, men mange synes, det er sødt!

Skal det være mere frækt end sødt, kan du tage et kig på Ipassion som er en fræk (gratis) app til par, der skal svare på spørgsmål om hinanden. I kan også gå skridtet videre og købe jer en eller We-Wibe vibrator. Denne kan styres over en app på telefonen og manden kan derfor styre kvindes vibrator fra den anden side af landet!

 

Små romantiske overraskelser

Selvom du måske ikke fysisk er i stand til at tilberede en dejlig morgenmad for din partner, kan du gøre andre små ting til at udtrykke din kærlighed til ham / hende. Det handler om at lade din kæreste vide, at du tænker på ham / hende. Hvad med et sødt gammelt brev, ligesom i gamle dage?! Eller en lille gave sendt til hans / hendes hus? Det ville være en temmelig sød gestus..

 

Tal sammen!

Det er her, det er vigtigt at i nemt og billigt kan tale sammen over telefonen! Kommunikation er den enkleste og mest effektive løsning for at holde liv i forholdet. Prøv at afsætte lidt tid til regelmæssigt at tale med din partner om “alt og ingenting” samt “alt det, i har oplevet på det seneste”. Bare dét, at høre din kærestes stemme, kan gøre tingene lidt nemmere. Planlæg mindst to opkald om ugen og sørge for, at få afsat tid til hinanden, selvom det kun er over telefonen. Husk, at der kan være tidsforskel 😉

 

Konklusion

Et langdistance-forhold er ofte hårdt for begge parter; det vigtigste for at opretholde det og få det til at holde, er at blive ved med at holde regelmæssig kontakt og være gode til at udtrykke følser for hinanden.

 

Laura

Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og har drevet Lauras Univers siden 2012. På min blog finder du inspiration til et sundt og aktivt sexliv både i parforholdet, såvel som singlelivet.


Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *


Om Lauras Univers

Med Lauras Univers, vil jeg gerne gøre Danmark opmærksom på, hvor normalt det er, at tænde på Bondagelege, have sex offentlige steder og gå i Swingerklub… Jeg ønsker at oplyse, de der gerne vil vide mere om ‘det vi helst ikke taler om’ og på den måde, nedbryde de tabuer, der er omkring sex!


KONTAKT MIGTwitterPinterestFlickr

Nyhedsmail


Sponsor